Job-uri pentru specialisti in radiologie, in Irlanda

A-Team RecruitmentSpecialistii romani in radiologie interesati sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Regatul Unit al Marii Britanii.

Salariul pentru un post de Registrar este de aproximativ 3.500 de euro in functie de experienta si de garzile efectuate. Zilele libere lucrate si zilele de duminica lucrate sunt platite dublu. Inregistrarea la Irish Medical Council reprezinta un avantaj.

Candidatii recrutati vor lucra in cadrul University Hospital Galway si al Merlin Park University Hospital, unitati medicale cu peste 3.500 de angajati.

University Hospital Galway reprezinta un centru supra-regional pentru servicii oncologice si cardiace, urmand sa beneficieze in viitorul apropiat de un centrul de trauma de nivel I. Acesta are cel mai mare departament de urgenta din Irlanda, fiind unul dintre cele mai bune spitale universitare din aceasta tara. Unitatea medicala colaboreaza cu Universitatea Nationala a Irlandei, oferind servicii medicale pentru mai mult de 1,5 milioane de pacienti anual.

In cadrul spitalului sunt disponibile peste 160 de locuri de munca.

Candidatii recrutati vor beneficia de:
-salarii competitive
-acces la schema de pensie
-asistenta educationala
-asistenta in cariera

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com, Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87, Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns