Agentia Europeana a Medicamentului: Un nou ghid privind practica in domeniul studiilor clinice, lansat spre dezbatere publica

_european-medicines-agencyAgentia Europeana a Medicamentului a lansat spre dezbatere publica un nou ghid privind practica in domeniul studiilor clinice. Documentul poate fi consultat pe site-ul institutiei in urmatoarele sase luni, iar actorii interesati pot trimite amendamente la adresa ich@ema.europa.eu, pana pe data de 3 februarie 2016. Ghidul anterior ale Agentiei Europene a Medicamentului a fost modificat astfel incat sa incurajeze implementarea unor abordari mai eficiente cu privire la design-ul studiilor clinice, conducerea si supravegherea acestora si inregistrarea si raportarea datelor, elemente la care se asociaza necesitatea pastrarii confidentialitatii participantilor si a integritatii datelor. De asemenea, s-au introdus standarde noi privind inregistrarile electronice si o serie de documente esentiale pentru cresterea calitatii si eficientei studiilor clinice.

Sursa: Ema.europa.eu, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Agentia Europeana a Medicamentului: Un nou ghid privind practica in domeniul studiilor clinice, lansat spre dezbatere publica”

  1. SOLTANIUC DUMITRU A spus:

    Mai primim si noi bolnavii de HEPATITA C CU FIBROZA F4 TRATAMENTELE PROMISE DE LA INCEPUTUL ANULUI?

Lasa un raspuns