Lantul de farmacii Punkt a ajuns la 16 unitati

punkt-aaLantul de farmacii low-cost Punkt, detinut de grupul A&D Pharma din care face parte si reteaua de farmacii Sensiblu, a ajuns la 16 unitati, toate fiind situate in Bucuresti. Conceptul Punkt a fost lansat pe piata anul trecut si a ajuns sa inlocuiasca in unele cazuri chiar farmacii Sensiblu. In luna ianuarie a anului curent in Bucuresti erau deschise doar doua farmacii Punkt, ceea ce inseamna ca de atunci pana in prezent grupul a deschis aproximativ trei farmacii pe luna. Cea mai mare retea de farmacii din Romania este Catena, singura care depaseste 500 de unitati. Sensiblu a ajuns la nivel national la peste 400 de unitati.

Sursa: Ziarul Financiar, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Lantul de farmacii Punkt a ajuns la 16 unitati”

 1. Dan Ardelean A spus:

  Bună ziua

  Mă numesc Dan Ardelean și sunt administratorul societății Mineelli SRL din orașul Satu Mare.
  Am observat tendința dumneavoastră de a vă extinde și că nu aveți deschis un punct de lucru în orașul nostru, prin urmare am dori să vă propunem o ofertă de colaborare pe termen lung.

  Societatea noastră oferă spre închiriere un imboil în centrul orașului care se pretează nevoilor dumneavoastră pentru a vă desfășura activitatea.

  În cazul în care această propunere vă stârnește un minim interes ne puteți vizita site-ul web, Mineelli – Complex Comercial De Inchiriat – Str. N Golescu 25 – Satu Mare .

  Cu respect,
  Dan Ardelean
  Tel.: 0722.303.303
  S.C. MINEELLI S.R.L.

  Mineelli – Complex Comercial De Inchiriat – Str. N Golescu 25 – Satu Mare
  Mineelli Complex Comercial de inchiria

Lasa un raspuns