Consumul de cafea reduce riscul de cancer mamar, sustine un studiu

coffeeConsumul de cafea reduce riscul aparitiei cancerului mamar, sustine un studiu realizat in Suedia pe parcursul a peste 20 de ani. Studiul a analizat starea de sanatate a peste 40.000 de femei din aceasta tara, ajungand la concluzia ca cel mai pronuntat efect de reducere a riscului de cancer mamar se inregistreaza in cazul femeilor care consuma chiar si cinci cani de cafea pe zi. Femeile din aceasta categorie prezentau un risc cu 19% mai scazut de a se confrunta cu cancerul mamar. Cercetatorii au analizat aportul de cofeina din alimentatia femeilor, inclusiv cel obtinut din ceai si alte surse.

Sursa: Daily Mail, Foto: Picasa.com. 

 

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns