Concurs in domeniul tratamentelor neconventionale adresate coloanei vertebrale, organizat de Bio Ortoclinic

spinal-health-225x300Studentii de la facultatile de medicina cu preocupari in domeniul patologiei coloanei vertebrale si a tratamentelor neconventionale adresate coloanei vertebrale pot participa la un concurs organizat de clinica Bio Ortoclinic din Bucuresti. Mihaela Proicea, managerul clinicii, va premia cele mai bune trei idei publicate de studenti pe pagina de Facebook Bio Ortoclinic Oficial.

“Ne dorim sa orientam atentia studentilor catre metode de tratament ale afectiunilor coloanei vertebrale, mai putin popularizate, iar tot ce conteaza cand cineva vrea sa inscrie o idee in concurs este ca metoda propusa sa fie noninvaziva, fie ca se foloseste de fizio-kinetoterapie, de medicina traditionala sau de alte metode inovative. Cele mai bune trei idei vor fi premiate cu 3.000 de lei, 2.000 de lei, respectiv 1.000 de lei”, a declarat Mihaela Proicea.

Studentii sau echipele de studenti pot participa printr-un proiect propriu, avand ca punct de plecare noutati din literatura internationala pe tema concursului, proiecte ce vor contine idei inovative privind posibilitati de contributie la dezvoltarea si popularizarea acestor metode, adaptarea lor la specificul local, posibilitati de implementare la nivel local prin politici de sanatate publica, eventual propuneri de teme de cercetare. Pana la sfarsitul lunii iulie, studentii legitimati la o facultate de medicina din tara au timp sa propuna o idee care sa poata fi utilizata cu succes in tratarea problemelor coloanei vertebrale. Concurentii trebuie sa isi publice ideea pe pagina de Facebook Bio Ortoclinic Oficial in cadrul unui material care sa o descrie cat mai clar in perioada 27-31 iulie si sa o promoveze incercand sa atraga cat mai multe “like”-uri intr-o maniera corecta.

Cele mai populare idei vor fi desemnate pe 3 august, acestea urmand sa intre in finala concursului. Ideile vor fi jurizate reprezentanti ai clinicii, dar si de cate un reprezentant al Societatii Studentesti de Chirurgie din Romania si al Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti. Desemnarea castigatorilor va avea loc pe data de 5 august. Premierea lor va avea loc pe data de 10 august in cadrul unui eveniment organizat la sediul clinicii din Bucuresti.

Autor: Daria Finica, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns