CNAS vrea sa cumpere servicii de suport si mentenanta pentru sistemul informatic al cardurilor de sanatate pentru o perioada de patru ani

card-de-sanatateCasa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a anuntat ca doreste sa achizitioneze servicii de suport si mentenanta software pentru Sistemul Informatic al Cardului Electronic de Asigurari de Sanatate (CEAS), pentru o perioada de patru ani. Costul contractului de servicii de suport si mentenanta software pentru acest sistem informatic, estimat la o valoare maxima de peste 2,1 milioane de euro, se adauga la costul contractului de implementare a cardului de sanatate in valoare de 87.636.000 de lei (fara TVA) (aproximativ 19,5 milioane de euro) atribuit in 2012 de catre Imprimeria Nationala companiilor HP Romania si Novensys Corporation.

CNAS a publicat un anunt in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) in data de 16 iunie. Contractul are o valoare maxima estimata cu TVA de pana la 9,53 de milioane de lei (peste 2,1 milioane de euro) si este finantat din fonduri de la buget. Valoarea minima estimata fara TVA a acestui contract este de 1.923.033 lei, iar valoarea maxima estimata fara TVA este de 7.692.133 lei. Incluzand TVA, valoarea estimata a contractului depaseste 9,53 milioane de lei (peste 2,1 milioane de euro).

Contractul presupune incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pe durata a patru ani. Ofertantilor interesati li se solicita ca media cifrei de afaceri globale pe anii (2012-2014) sa fie de minimum 3.846.066 lei. La capitolul capacitate tehnica, ofertantul trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani a prestat servicii similare cu cele care fac obiectul prezentei proceduri de achizitie publica in valoare totala cumulata de cel putin 1.923.033 lei fara TVA. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 21.07.2015. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.07.2015. In aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Sursa: HotNews.ro, Foto: Agerpres.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns