Vasile Ciurchea solicita sprijinul medicilor de familie pentru distribuirea cardurilor ramase la casele de sanatate

vasile-ciurchea-Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), le-a solicitat recent sprijinul medicilor de familie pentru distribuirea catre pacienti a cardurilor care s-au intors la casele de asigurari de sanatate.

Potrivit CNAS, in cursul zilei de miercuri au fost acordate la nivel national 320.000 de servicii medicale validate cu cardul si aproape 139.000 de servicii fara card. In Bucuresti, medicii de familie au acordat in cursul zilei de miercuri peste 17.000 de servicii medicale validate cu cardul si 7.000 de servicii fara card. Printre serviciile medicale nevalidate cu cardul sunt incluse si cele acordate minorilor, care beneficiaza de servicii fara card, conform legii.

Vasile Ciurchea le solicita medicilor de familie sa se implice in activitatea de distribuire a cardurilor de sanatate si sa preia de la casele de asigurari de sanatate documentele apartinand asiguratilor din listele lor pentru a reduce durata desfasurarii operatiunilor de distribuire.

“Am mizat intotdeauna pe buna credinta a medicilor de familie si am avut convingerea ca doar cu sprijinul lor vom reusi sa implementam cu succes si acest proiect. De altfel, am beneficiat de sprijinul lor pentru toate celelalte proiecte implementate de CNAS si le multumesc pentru aceasta”, a declarat Vasile Ciurchea, presedintele CNAS.

Autor: Daria Macovei, Foto: Agerpres.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Vasile Ciurchea solicita sprijinul medicilor de familie pentru distribuirea cardurilor ramase la casele de sanatate”

  1. Doina A spus:

    Poti cere sprininul unor sabotori?

Lasa un raspuns