Dan Ionescu, Consiliul Concurentei: Suntem dispusi sa oferim consultatii oricand agentilor economici din industria farma

consiliul_concurenteiDan Ionescu, consilier in cadrul Consiliului Concurentei, a declarat marti in cadrul unei conferinte ca institutia este dispusa sa ofere oricand consultatii agentilor economici din industria farmaceutica. Prezent la Forumul Industriei Farmaceutice, Dan Ionescu a declarat ca institutia s-a concentrat in ultima perioada in special pe activitati de preventie si va lansa dupa data de 15 iunie un raport sectorial privind situatia concurentei pe piata farmaceutica din Romania.

“In perioada urmatoare, unele proceduri sau recomandari vor deveni mai importante decat aplicarea unor amenzi in sistem. Vrem sa facem ca procedurile de preventie sa reprezinte cea mai mare parte a activitatii pe care o desfasuram. Aceasta consultare pro bono oferita agentilor economici din industrie poate avea loc oricand. Dupa data de 15 iunie vom face publica raportul nostru care vizeaza o plaja foarte larga din piata farma. Am analizat inclusiv modul in care piata este influentata de acordarea de carduri de fidelitate”, a declarat Dan Ionescu.

Autor: Daria Macovei, Foto: Agerpres.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns