Reteaua de farmacii Punkt detinuta de A&D Pharma a ajuns la 10 unitati in Capitala

punkt-aaLantul de farmacii Punkt detinut de compania A&D Pharma a ajuns la 10 unitati in Bucuresti. O parte dintre farmaciile Punkt, care se pozitioneaza pe segmentul low-cost, au fost deschise in locuri in care anterior functionau farmacii Sensiblu. Reteaua de farmacii Sensiblu este detinuta tot de grupul A&D Pharma. Farmaciile Punkt sunt operate de firma AA Farma Leader detinuta de Sensiblu in proportie de 99,9%.

Sursa: Ziarul Financiar, Foto: Mediafax.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 4.20 din 5)
Se încarcă...

20 Raspunsuri la “Reteaua de farmacii Punkt detinuta de A&D Pharma a ajuns la 10 unitati in Capitala”

 1. Maria A spus:

  In zona Piata Crangasi sunt doua farmacii Punkt.La prima farmacie situata la parterul complexului comercial, mi s-a spus ca medicamentul pe care il caut, exista vis-a-vis (tot Punkt, langa Bankpost).Este vorba de plasturii NEUPRO, necesari in tratamentul bolii Parkinson. Avand reteta gratuit + referat aprobat de CASMB, farmacistele au refuzat sa-mi elibereze medicamentul. Repet medicamentul exista in farmacie. Cum este posibil?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Farmaciile au obligatia sa va elibereze medicamentul daca acesta exista pe stoc sau, daca exista la distribuitorii din Romania, sa vi-l aduca in 24 de ore pentru afectiuni acute, respectiv in 48 de ore pentru boli cronice. Daca nu v-au eliberat acest medicament, probabil el nu era in stoc. Va recomandam sa incercati si la alte farmacii pentru a va asigura cat mai rapid tratamentul necesar. Probabil ca doamnele farmaciste de la prima farmacie au presupus ca medicamentul exista la a doua farmacie sau exista o eroare in baza de date pe care o detin si de aici s-a produs confuzia. Multa sanatate!

 2. Dan Ardelean A spus:

  Bună ziua

  Mă numesc Dan Ardelean și sunt administratorul societății Mineelli SRL din orașul Satu Mare.
  Am observat tendința dumneavoastră de a vă extinde și că nu aveți deschis un punct de lucru în orașul nostru, prin urmare am dori să vă propunem o ofertă de colaborare pe termen lung.

  Societatea noastră oferă spre închiriere un imboil în centrul orașului care se pretează nevoilor dumneavoastră pentru a vă desfășura activitatea.

  În cazul în care această propunere vă stârnește un minim interes ne puteți vizita site-ul web, mineelli.ro – Complex Comercial De Inchiriat – Str. N Golescu 25 – Satu Mare .

  Cu respect,
  Dan Ardelean
  Tel.: 0722.303.303
  S.C. MINEELLI S.R.L.

  Mineelli – Complex Comercial De Inchiriat – Str. N Golescu 25 – Satu Mare
  Mineelli Complex Comercial de inchiriat

 3. Grosu Mihaela A spus:

  Buna ziua am vazut ca farmaciile dumneavoastra sint in plina ascensiune as vrea daca sunteti interesati sa va ofer un spatiu comercial fost Micro intr-o zona unde nu exista nici o farmacie mai exact In giulesti sarbi In cazul in care santeti interesati astept un email de la dumneavoastra multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Va recomandam sa contactati direct administratorul la numarul de telefon din anunt.

 4. zaharia paraschiv A spus:

  daca doriti un spatiu de inchiriat in loc marsa giurgiu in suprafata de peste 50m in centrul localitatii

 5. andronescu A spus:

  Va rog sa-mi spuneti exista un punct farmaceutic farma punkt in targoviste?
  Va multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, deocamdata farmacii Punkt au fost deschise in Bucuresti, Constanta si Targu Mures.

 6. Cristi A spus:

  Buna ziua, am inteles ca farmaciile Punkt vor deschide si in Valea Jiului, este adevarat? Daca da pe cand?
  O zi frumoasă!

 7. Dinu A spus:

  Buna am auzit ca doriti sa va extindeti.detin un spatiu comercial in centrul orasului Caransebes.astept foarte repede raspuns de la dumneavoastra .multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati direct compania care detine lantul de farmacii.

 8. Ana A spus:

  Am fost la una din farmaciile punkt, din 2 medicamente de pe reteta am luat decat unul, celălat nefiind pe stoc. Mi s-a spus sa revin. Am revenit si farmacista mi-a spus k medicamentul exista dar nu poate elibera compensat, decat la liber. Nu inteleg cum este posibil acest lucru. Dk medicamentul exista de ce nu se poate elibera compensat, dar se poate luat cu bani la pretul initial???

 9. BORSAN DUMITRU A spus:

  buna ziua,am ajuns la farmacia PUNCKT din *** cu o reteta care cuprindea doza de medicamente pe 3 luni(adica nu trebuia sa ma deplasez la medic in ficare luna ptr reteta) Farmacia acorda ptr o succesiune de 3 retete un premui ca stimulent.(mai vino si alta data ) Cind am prezentat reteta care cuprindea 3 retete si am solicitat premiul respectiv am fost refuzat categoric. Ca urmare am renuntat a mai lua medicamentele si am plecaqt la alta farmacie. Farmacista a procedat corect?

 10. Sabahoglu A spus:

  Bună ziua! Am vazut tendința dvs de extindere,va ofer spre închiriere al com in orasul Constanța, in acest spatiu a funcționat si încă functioneaza farmacie de 5 ani.Zona ultracentral , langa Spitalul Militar,100 mp,pret 6000 lei separat utilități. Contact ***
  .

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomandam sa contactati direct compania A&D Pharma pentru a le prezenta oferta dumneavoastra!

 11. Gabelu A spus:

  Stiti cumva daca in Onesti se va deschide o farmacie Punkt ?

 12. daniel chirita A spus:

  Nerespectarea programului de lucru afisat .
  ( Farmacia Punkt dim Margeanului inchisa la ora 13:35 in data de 10.12.2017 ; program de lucru pana la ora 14:00 )
  -Lant de Farmaci Neserioase , Mincinoase .

 13. Rus Andreea A spus:

  Buna ziua, pentru o franciza la farmacia Punkt cu cine ar trebui sa iau legatura ? Multumesc frumos pentru raspuns

 14. Ghidcabinet.ro A spus:

  Buna ziua,
  Va recomandam sa va adresati direct lantului de farmacii Sensiblu de care apartine brandul Punkt. Mai multe informatii aici: http://www.sensiblu.com/index.php?page=pagini&PageId=Contact_24

Lasa un raspuns