CNAS: Cardurile de sanatate care s-au intors la casele de asigurari vor putea fi ridicate de pacienti de la medicul de familie

cardCasa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a anuntat ca in cazul cardurilor de sanatate care nu au fost distribuite prin serviciile postale si s-au intors la casele de asigurari, acestea vor putea fi ridicate de pacienti de la medicii de familie. Cardurile vor fi trimise catre medicii de familie pe parcursul lunii ianuarie, iar pacientii le vor putea ridica de la acestia. Mihaela Tanase, purtatorul de cuvant al CNAS, a declarat ca distribuirea prin servicii postale nu s-a finalizat inca. Utilizarea cardului national de asigurari de sanatate de catre asigurati si furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale se va realiza incepand cu 1 februarie 2015, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat spre dezbatere pe site-ul CNAS.

Sursa: Agerpres, Foto: Mediafax.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “CNAS: Cardurile de sanatate care s-au intors la casele de asigurari vor putea fi ridicate de pacienti de la medicul de familie”

 1. Dr H.G.- de 30 de ani = medic in Romania! A spus:

  De ce informati gresit ???
  Pe ce se bazeaza d-l Ciurchea cand minte pacientii
  ca-si vor putea ridica cardul de la medicul de familie???
  Ce temei legal ii confera d-lui Ciurchea siguranta unei astfel de afirmatie???A reintrodus cumva munca fortata in Romania? A angajat cumva medicii de familie la CNASS si noi nu am aflat inca??
  Va rugam solicitati-i precizari suplimentare in aceasta declaratie d-lui Ciurchea!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Aceasta informatie este una oficiala si a aparut pe majoritatea canalelor media importante. De asemenea, doamna dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, a declarat initial ca accepta o astfel de masura pentru a veni in sprijinul pacientilor, insa in cursul zilei de luni a anuntat ca acest lucru ar creste semnificativ activitatile de ordin birocratic ale medicilor de familie. Va vom tine la curent cu orice informatie noua aparuta pe aceasta tema.

Lasa un raspuns