Gala Farmacistilor: Bucuresti, 5 decembrie 2014

Colegiul Farmacistilor din Romania organizeaza pe 5 decembrie, la Muzeul National de Arta al Romaniei, Sala Auditorium, Gala Farmacistilor 2014, editia a III-a.

Farmacistii din intreaga tara, alaturi de invitatii lor speciali,  vor celebra pentru al treilea an, profesia de farmacist.

Gala Farmacistilor 2014 va reuni într-un cadru festiv peste 400 de farmacisti din tara, Presedintii si Vicepresedintii Colegiilor farmaceutice din cele 42 de judete, Decanii Facultatilor de Farmacie, precum si o serie de profesori si conferentiari farmacisti, sefi de catedra din Facultatile de Farmacie;

Invitati de onoare: cei mai importanti actori ai sistemului medical romanesc, la cel mai inalt grad de reprezentare din partea Ministerului Sanatatii si CNAS, Agentia Nationala a Medicametului, Organizatia Mondiala a Sanatatii-Romania, CEO-uri companii producatoare de medicamente-din Romania si internationale, ai Asociatiei  Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si LAWG ( Local American Working Group) si Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania.

Gala Farmacistilor editia 2014 va cuprinde si in acest an premii surpriza pentru participanti si va fi prezentata de actorul Gabriel Coveseanu.

Partenerii care sustin evenimentul Colegiului Farmacistilor din Romania: Parteneri Platinum-Abbott, Farmexpert, Parteneri Gold- Help Net, Farmexim, Pharmec, Mediplus, Sensiblu, Boiron; Parteneri Silver- Cegedim, Helcor si SmarSoft.

Parteneri: ARPIM si ANMDM.

Parteneri media: GhidCabinet.ro si Paginafarmacistilor.ro

GhidCabinet.ro participa la eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: Colegiul Farmacistilor din Romania.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns