Posturi pentru medici pediatri, in Irlanda

ateam modifMedicii pediatri romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Irlanda prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti. Oferta agentiei include locuri de munca in cadrul Spitalului General Cavan din Irlanda.

Candidatii recrutati vor lucra in cadrul unitatii medicale pe un contract de munca temporar de 6 pana la 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Medicii romani vor incepe sa lucreze fie in ianuarie 2015, fie in iulie 2015 in functie de nevoile angajatorilor irlandezi.

Salariul oferit de angajatori se ridica la 50.578 de euro anual, insa ar putea fi mai mare in functie de nivelul de experienta al medicului sau de numarul de ture de noapte sau de ture in zile libere dispus sa le faca (zilele libere si turele de noapte sunt platite dublu). Pentru a aplica la aceasta ofera, este obligatoriu ca medicii pediatri interesati sa detina inregistrarea la Irish Medical Council (Colegiul Medicilor din Irlanda).

Spitalul General Cavan este un spital public situat in regiunea Cavan a Iralndei. Spitalul este gestionat de Ministerul irlandez al Sanatatii si asigura servicii de ingrijire a cazurilor acute, dispunand de o unitate de primiri urgente. Spitalul deserveste populatia din regiunile Cavan si Monaghan. In 2008, spitalul a oferit servicii medicale in ambulatoriu pentru 55.000 de pacienti si servicii oferite in cadrul internarii continue pentru aproximativ 15.000 de pacienti. In 2009 au fost inregistrate 1.949 de nasteri in cadrul unitatii medicale.

Spitalul Cavan detine 264 de paturi, dintre care 193 sunt destinate cazurilor de pacienti care necesita internare continua, iar 46 sunt rezervate internarii de zi. 25 de paturi sunt destinate serviciilor psihiatrice. Printre serviciile oferite in cadrul unitatii medicale se numara servicii de medicina generala, de chirurgie generala, de accidente si urgente, dermantologie, nefrologie si dializa, oncologie, oftalmologie, obstetrica si ginecologie, chirurgie vasculara, pediatrie, boli pulmonare, anestezie si radiologie.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

 

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns