Post-uri pentru medici specialisti in medicina de urgenta, ortopedie, anestezie-terapie intensiva si chirurgie generala. in Regatul Unit al Marii Britanii

business activ consult modificatMedicii romani cu specialitatea Medicina de Urgenta, Ortopedie, Anestezie-Terapie Intensiva sau Chirurgie Generala, care isi doresc sa lucreze in afara Romaniei, pot obtine un loc de munca in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Candidatii interesati trebuie sa trimita un CV in limba engleza catre agentia Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in limba engleza cu un reprezentant al agentiei. Candidatii care trec de acest prim interviu vor sustine un al doilea interviu cu angajatorul britanic.

Posturile oferite sunt de:

– SHO in Trauma& Orthopaedics
– SpR (middle grade) in Trauma si Orthopaedics
– SpR (middle grade) in Anaesthetics
– SpR (middle grade) in General Surgery

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii spre avansate de limba engleza scris si vorbit, sa fie inregistrati la GMC sau in curs de inregistrare la GMC si sa nu prezinte abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca. De asemenea, trebuie sa detina certificat de conformitate de la Ministerul Sanatatii.

Oferta de munca include contract de munca pe un an cu posibilitate de prelungire, cu o perioada de proba de 3 luni. Salariul oferit este intre 50.000-65.000 de lire sterline brut pe an in functie de specialitate si experienta. Programul de lucru variaza intre 37,5 si 44 de ore pe saptamana. Candidatii recrutati beneficiaza de asigurari sociale si asigurari medicale pentru sistemul public. De asemenea, au acces la schema de pensie.

Angajatorii britanici asigura cazare contra cost si posibilitatea de a efectua ore suplimentare, candidatii recrutati beneficiind de un concediu de odihna anual de 28 de zile si de sprijin in ceea ce priveste relocarea in Marea Britanie.

 

Agentia de recrutare Business Activ Consult nu percepe niciun tarif de mediere pentru gasirea unui loc de munca!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns