Oferte de munca pentru medici specialisti in medicina generala, neurologie, medicina interna, gatroenterologie si geriatrie, in Marea Britanie

business activ consult modificatMedicii romani cu specialitatea Medicina Generala, Neurologie, Medicina Interna, Gastroenterologie sau Geriatrie interesati sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Candidatii care doresc sa aplice pentru aceasta oferta trebuie sa trimita un CV in limba engleza angentiei de recrutare Business Activ Consult urmand sa sustina un interviu in engleza cu un reprezentant al agentiei. Candidatii care trec de acest prim interviu vor sustine un al doilea interviu cu Angajatorul britanic.

Posturile oferite sunt pentru specializarile:
– Medicina Generala
– Neurologie
– Medicina Interna
– Gastroenterologie si
– Geriatrie

Pentru a fi recrutati candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii spre avansate de limba engleza scris si vorbit, sa detina experienta de minimum doi ani ca si medic specialist si sa aiba certificatul ALS/ACLS. De asemenea, candidatii trebuie sa fie inregistrati la GMC sau in curs de inregistrare la GMC, sa nu prezinte abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca si sa aiba certificatul de conformitate.

Oferta de munca include contract de munca pe perioada unui an cu posibilitate de prelungire, data de incepere a contractului fiind ianuarie 2015!

Medicii recrutati vor primi un salariu de 25 de lire sterline brut pe ora si cazare gratuita pe perioada programului de munca. Programul de munca variaza intre 37,5 si 44 de ore pe saptamana, medicii urmand sa lucreze in ture de 12 ore prin rotatie.

Angajatorii britanici ofera acces la sistemul de asigurari sociale, la sistemul de asigurari medicale in sistemul public de sanatate, acees la schema de pensie si ofera, de asemenea, posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Concediul de odihna anual este platit si este de 28 de zile. De asemenea, angajatorii ofera sprijin in ceea ce priveste relocarea.

Agentia de recrutare Business Activ Consult nu percepe niciun tarif de mediere pentru gasirea unui loc de munca!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns