Oferte de munca pentru asistenti medicali cu experienta, in Regatul Unit

work experience modificatAsistentii medicali romani cu experienta care isi doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience din Bucuresti. Oferta Work Experience este potrivita pentru persoanele care au deja experienta in centrele de ingrijire pentru batrani preferabil din Marea Britanie dar si din Romania si cunosc engleza la nivel avansat.

Nu se percep comisioane in avans in Romania deoarece serviciile Work Experience sunt platite esalonat in 12 luni, pe perioada contractului din UK!

Durata contractului: 12 luni din momentul inceperii activitatii in UK.

Partenerul Work Experience are sediul in Slough si are plasamente doar la azilele din zona Slough (Localitate aflata la aproximativ 22 mile distanta de Londra, spre vest)
Toti candidatii in prima faza sunt asteptati la biroul din Slough unde li se fac actele dupa care sunt condusi la cazarea pe care partenerul nostru o gaseste insa aplicantii vor suporta cheltuielile de la cazare.
Locurile de munca sunt in special centre specializate in ingrijirea persoanelor varstnice. Aceste centre sunt situate de regula in apropierea oraselor mari, insa in afara oraselor in locuri inconjurate de natura si liniste. Aceste locuri de munca sunt ideale pentru emigranti deoarece ofera o portita de intrare in sistemul sanitar britanic. In aceste locuri romanii isi pot perfectiona limba, se pot acomoda cu sistemul britanic si pot avea acces la informatii ajutatoare pentru a se stabili definitiv in UK. Partenerii Work Experience pot sa tina cont de ce orase prefera candidatii insa nu pot garanta 100% locatia deoarece este in functie de locurile de munca vacante in momentul in care candidatii finalizeaza training-ul. Piata muncii in acest domeniu este foarte fluctuanta. Un candidat cu cat are mai multa experienta si un nivel mai bun al limbii engleze, cu atat are sanse mai mari sa obtina un job in locatia pe care si-o doreste.

Cerinte:
Pentru a beneficia de aceasta oferta, candidatii trebuie sa aiba un profil completat in baza de date a Work Experience din care sa reiasa urmatoarele:
-experienta de minimum 6 luni in ingrijire varstnici, preferabil in UK.
– limba engleza la nivel conversational-avansat, aceasta va fi testata telefonic prin 2 interviuri: unul pe Skype cu reprezentantul companiei Work Experience si cel de-al doilea pe termeni medicali britanici cu reprezentantiul companiei partenerea Work Experience din UK
-angajatorii britanici prefera femei, insa pot aplica si barbatii daca au experienta si abilitati potrivite pentru astfel de activitati
-varsta cuprinsa intre 20 si 55 de ani, intervalul de varsta poate fi putin depasit in cazul in care persoana demonstreaza abilitati deosebite dar nu mai mult de 50 ani
-referinte profesionale de la fostii colaboratori
-pasaportul
-carnetul de conducere nu este obligatoriu, insa detinerea lui poate constitui un avantaj
 
Bonusuri si beneficii:
Salariul final (net): 7.2 lire/ora – fara comision!
Primul salariu se incaseaza in ziua de vineri a celei de a 3-a saptamani de munca, iar dupa aceea in fiecare vineri.
Se asigura minimul de 40 ore pe saptamana si se ofera posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Candidatii deja plasati au avut posibilitatea sa lucreze pana la 72 ore/saptamana

Compania Work Experience nu percepe comision in avans, toate taxele de consultanta sunt achitate de catre partenerul Work Experience din UK.
 
Cazarea este oferita de partenerul Work Experience din Marea Britanie, acesta negociind ca garantia oferita la inceput sa fie cat mai mica. Costul cazarii poate fi intre 250 si 450 lire/luna.

Masa poate sa fie asigurata de angajator contra cost 1,0 -1,5 Lire/masa- in functie de angajator; de asemenea la cazare se poate gati cu alimente cumparate de la supermarket, preturile fiind aliniate cu cele din Romania sau poate chiar mai mici.

Taxele catre statul englez se platesc din venitul anual declarat conform legislatiei in vigoare pentru statutul Self Employed/LTD. Aceste taxe sunt relativ reduse, intre 10 si 50 Lire/luna si se platesc doar la sfarsitul anului, in functie de profitul anual realizat. La sfarsitul anului contabilul partenerilor Work Experience din UK ii va ajuta pe candidatii recrutati sa isi calculeze taxele aferente venitului realizat.

Costuri in avans – compania Work Experience nu percepe niciun fel de comision in avans, exista totusi anumite costuri pe care candidatii vor trebui sa le suporte pentru a va integra in viata din UK, adica bani pentru pregatirea sederii in UK.

Compania Work Experience recomanda suma de minimum 600 Lire pentru cheltuielile care ar putea sa apara pana la primirea primului salariu, care se refera la:
– transportul Romania – UK – Work Experience le poate recomanda candidatilor site-uri de unde pot achizitiona bilete de avion accesibile, dar acestia nu sunt obligati sa le aleaga pe acestea, avand posibilitatea de a achizitiona biletele de drum si de la agentiile de transport din zona lor (avion sau autocar) sau  sa calatoreasca cu automobilul personal, daca detin.
– transferul de la aeroport – de regula Luton – la sediul din Slough – transportul in comun este intre 20 si 30 Lire in functie de mijlocul de transport ales si se plateste direct la cumpararea biletului din gara sau autogara.
– CRB-ului (Cazier Judiciar Britanic) care este de 65 Lire si se plateste de regula la Work Experience inainte de plecare
– garantia la cazare – proprietarul cazarii este posibil sa solicite o garantie in avans pentru bunurile pe care le da in folosinta candidatilor. Costul depozitului poate sa fie de aproximativ de de 250-300 Lire (depinde de fiecare proprietar). Acesta se plateste in ziua in care candidatii se intalnesc cu proprietarul la cazare si aceasta suma se recupereaza cand parasesc cazarea.
– cheltuieli personale zilnice pana la primirea primului salariu sau alte cheltuieli neprevazute – compania Work Experience recomanda alocarea a aproximativ  200-250 lire pentru a fi acoperita orice situatie neprevazuta.

Suma totala de care compania Work Experience recomanda candidatilor sa o aiba la dispozitie la plecare este de aproximativ 600 Lire. Aceste sume nu sunt comisioane catre compania Work Experience, ci bani necesari candidatilor pentru a se integra in viata din UK.

Candidatii interesati de aceasta oferta trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
1. completarea Cv-ului din baza de date – candidatii vor trebui sa completeze si experienta acumulata in UK
2. strangerea documentelor necesare – printre care si referintele din UK
3. sustinerea interviului de engleza pe Skype si emiterea contractului de consultanta
4. sustinerea interviului pe Skype cu partenerul din Uk al Work Experience si stabilirea datei la care candidatii sunt disponibili pentru plecare
5. depunerea actelor pentru CRB
6. la data agreata candidatii sunt asteptati in Slough, la sediul agentiei partenere din UK unde vor fi preluati de partener, urmand ca in maximum 2-3 zile sa inceapa activitatea la centrele de ingrijire a persoanelor varstnice.

Contact:

Ana Maria But-International Recruiter

Telefon: 0753855294, 0731332345, 0040-262-221222

Fax: 0040-318-155073

Bucuresti, sector 1, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1 (Intrare din Calea

Dorobantilor / Str. Madrid)

Email: medical@workexperience.ro

Sursa: Work Experience

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns