Locuri de munca pentru asistenti medicali, in Irlanda

business activ consult modificatAsistentii medicali romani interesati sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Irlanda prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca!

Business Activ Consult recruteaza asistenti medicali pentru un spital din Irlanda, primii candidati recrutati urmand sa plece incepand cu ianuarie 2015!

Spitalul in cadrul caruia vor fi angajati asistentii recrutati este o unitate publica situata in Dublin.

Angajatorii irlandezi sunt interesati de asistenti medicali generalisti si asistenti medicali specializati in Psihiatrie.

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa aiba studii recunoscute: La acest loc de munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit fie facultatea de trei ani, colegiu de trei ani sau scoala postliceala. De asemenea, se incadreaza si asistentii medicali cu doi ani de liceu sanitar plus un an de echivalare.

Acte doveditoare: Diploma de asistent medical generalist si Certificatul de conformitate sau Recomandare de la Ministerul Sanatatii, Certificat de membru al OAMMR.

Candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii de limba engleza de nivel B2 si sa detina PIN-ul sau sa fie in curs de inregistrare la ABA. De asemenea, trebuie sa nu fi inregistrat abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca.

Oferta angajatorilor irlandezi include contract de munca permanent cu perioada de 6 luni de training si practica clinica. Salariul oferit este cuprins intre 27.000 si 39.000 de euro pe an in functie de experienta.

Oferta mai include bonus pentru turele de noapte de 63 de eurocenti pe ora, pentru zilele de sambata si zilele de sarbatoare legale nationale oferindu-se plata echivalenta a o zi si jumatate. Candidatii au posibilitatea de a lucra ca infirmieri pana primesc inregistrarea la ABA, cu un salariu de 22.000 de euro pe an si bonusurile mai sus mentionate.

Angajatorii irlandezi ofera masa gratuita pe perioada orelor de munca si sapte zile de concediu medical pe an. Asistentii medicali sunt platiti pe perioada turelor de 12 ore si pentru pauze, programul de lucru fiind in medie de 37,5 ore pe saptamana. Asistentii medicali recrutati au acces la asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajator contra cost, posibilitatea de a efectua ore suplimentare, concediu platit si bonusuri-prime de concediu.

Business Activ Consult ofera consultanta in inregistrarea la NMC!

Agentia de recrutare Business Activ Consult nu percepe niciun tarif de mediere pentru gasirea unui loc de munca!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns