Job-uri pentru asistenti medicali, in Regatul Unit

business activ consult modificatAsistentii medicali romani care isi doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult.

Candidatii interesati trebuie sa trimita un CV in limba engleza catre agentia de recrutare, urmand sa sustina un interviu cu angajatorul britanic la Bucuresti in data de 22 noiembrie 2014. Asistentii medicali recrutati vor lucra in sistemul public de sanatate britanic, intr-un spital.

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa aiba studii recunoscute. La acest loc de munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit fie facultatea de trei ani, colegiu de trei ani sau scoala postliceala. De asemenea, se incadreaza si asistentii medicali cu doi ani de liceu sanitar plus un an de echivalare.

Se accepta si absolventi Promotia 2014!

Candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii de limba engleza de nivel B2 si sa detina numarul PIN sau sa fie in curs de inregistrare la NMC. In plus, nu trebuie sa prezinte abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca.

Oferta include contract de munca permanent cu o perioada de proba de 6 luni de training si practica clinica. Salariul oferit este in functie de sectia pe care lucreaza asistentii recrutati si este cuprins intre 21.388 si 27.901 lire sterline. Programul mediu de lucru este de 37,5 ore pe saptamana.

Candidatii recrutati au acces la sistemul de asigurari sociale, asigurari medical, avand la dispozitie cazare asigurata de angajator contra cost. Asistentii medicali au posibilitatea de a lucra ore suplimentare platite si beneficiaza de concediu platit si bonusuri sau prime de concediu.

Business Activ Consult ofera consultanta in inregistrarea la NMC.

Agentia de recrutare Business Activ Consult nu percepe niciun tarif de mediere pentru gasirea unui loc de munca!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns