Job-uri pentru asistenti medicali, in Regatul Unit al Marii Britanii

ateam modifAsistentii medicali interesati sa obtina un loc de munca in afara Romaniei pot face acest lucru prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti. Principalele responsabilitati ale asistentilor medicali selectati vor viza asistarea coordonatorului si coordonatorilor adjuncti in serviciile de ingrijire zilnice oferite in cadrul unor centre de ingrijire din Regatul Unit.

Printre responsabilitatile asistentilor medicali recrutati se numara coordonarea si supravegherea personalului inferior in functie pentru indeplinirea obiectivelor care vizeaza nevoile pacientilor, monitorizarea turelor, astfel incat sa se asigure un personal suficient, conform reglementarilor britanice in vigoare, dezvoltarea, implementarea si evaluarea de planuri de ingrijire centrate pe pacienti si asigurarea unui schimb eficient si fara intreruperi intre ture.

De asemenea, asistentii medicali angajati vor trebui sa indeplineasca o serie de aspecte privind managementul activitatilor sanitare, dar si aspecte profesionale care tin de legislatia britanica. Asistentii medicali vor trebui sa comunice eficient cu pacientii, cu rudele acestora si sa lucreze in cadrul unei echipe multidisciplinare, tinand cont si de reglementarile britanice privind protectia datelor. De asemenea, vor coordona centrul de ingrijire in absenta managerului sau superiorului direct.

Printre responsabilitatile candidatilor recrutati va fi si identificarea practicilor nesigure si ineficiente si remedierea lor. De asemenea, vor raspunde proactiv la reclamatii si isi vor delega si prioritiza activitatea eficient. Printre responsabilitati se numara si completarea periodica a registrelor privind afectiunile pacientilor, dar si evaluarea eficienta si supravegherea personalului aflat pe pozitii inferioare.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns