Prof. dr. Ovidiu Bajenaru: Societatea de Scleroza Multipla nu are legatura cu campania “Ice Bucket Challenge”

646x404Prof. dr. Ovidiu Bajenaru, presedintele comitetului stiintific al Societatii de Scleroza Multipla din Romania, a declarat ca Societatea nu are nicio legatura cu campania “Ice Bucket Challenge” desfasurata la nivel mondial pentru a strange donatii destinate sprijinirii cercetarilor in domeniul sclerozei laterale amiotrofice. Ovidiu Bajenaru a catalogat campania drept un spectacol de “prost gust” pentru o cauza medicala. Scleroza multipla este o boala a sistemului nervos central care se manifesta prin tulburari de vedere, coordonare, dificultati de inghitire si alterarea functiilor cognitive si a simturilor. In Romania peste 10.000 de persoane sufera de aceasta boala care este incurabila.

Sursa: Ring, Foto: Adevarul.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 4.00 din 5)
Încarc...

Un raspuns la “Prof. dr. Ovidiu Bajenaru: Societatea de Scleroza Multipla nu are legatura cu campania “Ice Bucket Challenge””

  1. Bugica Florian A spus:

    Buna ziua.In urma unui consult neurologic si al unui RMN,am fost diagnosticat cu SM.Cum pot ajunge la dv.pt.o consultație si confirmare,sau infirmare diagnostic.Multumesc pt.intelegere.

Lasa un raspuns