Locuri de munca pentru asistenti medicali, in marea Britanie

business activ consult modificatAsistentii medicali romani interesati de un loc de munca in strainatate pot obtine un post in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Business Activ Consult organizeaza in perioada 28-30 iulie interviuri in Romania cu Angajatorul din Marea Britanie astfel:

Cluj-Napoca: 28 iulie
Bucuresti: 29 iulie
Timisoara: 30 iulie

Persoanele interesate de un astfel de loc de munca trebuie sa trimita un CV in limba engleza catre agentia de recrutare Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in limba engleza pe Skype cu un reprezentant al agentiei. Persoanele care trec de acest prim interviu vor sustine un al doilea interviu in limba engleza cu Angajatorul din Marea Britanie. Asistentii medicali recrutati vor lucra in centre medicale specializate in demente, ingrijiri pentru persoane in varsta sau cu nevoi speciale de pe teritoriul Marii Britanii.

Pentru a fi recrutati, asistentii medicali romani trebuie sa detina o experienta de cel putin doi ani de zile in activitate si sa aiba un nivel avansat de limba engleza, scris si vorbit. De asemenea, trebuie sa fie inregistrati la NMC sau in curs de inregistrare la NMC si sa nu prezinte abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca.

Candidatii interesati trebuie sa aiba studii recunoscute: La acest loc de munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit facultatea de 3 ani, colegiu de 3 ani sau scoala postliceala. De asemenea, se incadreaza si asistentii medicali cu doi ani de liceu sanitar plus un an de echivalare.

Actele doveditoare solicitate sunt: Diploma de asistent medical generalist, Certificat de conformitate sau recomandare de la Ministerul Sanatatii, Certificat de membru al OAMMR.

Oferta de munca a Angajatorului britanic include:
-Contract de munca pe perioada nedeterminata
-Perioada de proba de trei luni
-Program de lucru: intre 37,5 si 44 de ore pe saptamana
-Plata pentru asistentii medicali cu Pin No este de 13-14 lire sterline pe ora brut, in functie de locatie
-Posibilitatea de a efectua cursuri de formare profesionala
-Asigurari Sociale
-Cazare asigurata de angajator contra cost
-Posibilitatea de a efectua ore suplimentare
-Concediu platit-Concediul de odihna anual este de 28 de zile (5,6 saptamani)
-Bilet de avion platit de angajator
-Sprijin pentru relocare in valoare de 1.500 de lire sterline. Acesti bani nu se ramburseaza dar candidatul trebuie sa lucreze pentru cel putin 1 an si jumatate

Business Activ Consult nu percepe niciun tarif de mediere pentru gasirea unui loc de munca!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns