Posturi pentru medici specialisti in Medicina Interna, in Irlanda

ateam modifMedicii romani specialisti in Medicina Interna care isi doresc sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Irlanda prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Candidatii recrutati vor lucra in Spitalul General Letterkenny, avand un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Salariul oferit de angajatorul irlandez este de pana la 50.578 de euro pe an, in functie de experienta medicului si de numarul de ture de noapte si de weekend efectuate (orele suplimentare lucrate in timpul sarbatorilor oficiale si sambata sunt platite dublu). Inregistratrea la Consiliul Medical Irlandez este obligatorie iar candidatii interesati trebuie sa aiba cel putin patru ani de experienta in Medicina Interna.

Spitalul General Letterkenny (LGH) este un spital general care include si o maternitate. De asemenea, unitatea medicala este si spital universitar, cu legaturi cu Universitatea Nationala a Irlandei, Colegiul Regal al Medicilor Chirurgi si Institutul de tehnologie Letterkenny.

Spitalul detine 340 de paturi si asigura o gama larga de servicii medicale.

Unitatea medicala mai dispune si de 18 paturi pentru internare de zi.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns