Job-uri pentru medici specialisti in ortopedie, in Irlanda

ateam modifMedicii romani specialisti in Ortopedie interesati de un loc de munca in afara tarii pot obtine un post in Irlanda, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Posturile oferite sunt disponibile in cadrul spitalului Our Lady of Lourdes din Drogheda, Irlanda. Candidatii selectati vor avea un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Salariul oferit de angajatorul irlandez este de 50.578 de euro pe an, insa depinde de nivelul de experienta al medicilor recrutati si de numarul de ture de noapte si de weekend pe care acestia sunt dispusi sa le efectueze. In Irlanda, orele suplimentare efectuate in zilele libere oficiale si turele efectuate sambata sunt platite dublu. Candidatii trebuie sa fie inregistrati la Consiliul Medical Irlandez.

Spitalul Our Lady of Lourdes este principala unitate medicala pentru afectiuni acute din regiunea de nord-est a Irlandei, fiind situat la 45 de kilometri de aeroportul din Dublin. Unitatea medicala este spitalul universitar al Colegiului regal al medicilor chirurgi din Irlanda. Spitalul face parte din grupul Louth Meath, care mai include Spitalul Louth, Dundalk si Spitalul Our Lady din Navan.

Salariul de baza oferit de angajator se situeaza intre 50.578 si 60.305 de lire sterline pe an. Angajatorul britanic ofera sprijin personalului recrutat in ceea ce priveste gasirea cazarii.
Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns