Oferte de munca pentru asistenti medicali cu specializarea oncologie, in Regatul Unit

business activ consultAsistentii medicali romani cu specializarea oncologie interesati de un loc de munca in strainatate pot obtine un post in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj Napoca.

Agentia recruteaza asistenti medicali cu experienta pe sectia de oncologie, acestia urmand sa isi desfasoare activitatea in spitale private din Marea Britanie. Salariile anuale oferite de angajatorii britanici variaza intre 29.000 de lire sterline si 33.500 de lire sterline.

Candidatii interesati de un astfel de post trebuie sa trimita un CV completat in limba engleza catre agentia de recrutare Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in limba engleza cu un reprezentant al agentiei. Candidatii care trec de acest interviu vor sustine un al doilea interviu cu Angajatorul britanic.

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa aiba cel putin un an de experienta in specialitatea oncologie si studii recunoscute in domeniu. La acest loc de munca pot aplica asistenti medicali care au absolvit fie Facultatea de 3 ani, fie colegiu de 3 ani sau scoala postliceala. De asemenea, se incadreaza si asistentii medicali cu 2 ani de liceu sanitar plus un an de echivalare.

Printre actele doveditoare solicitate de Angajator se numara Diploma de Asistent Medical Generalist insotita de un Certificat de Conformitate sau recomandare de la Ministerul Sanatatii si Certificatul de membru al OAMMR. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii de limba engleza (nivel B2), sa detina PIN-ul sau sa fie in curs de inregistrare la NMC si sa nu fi inregistrat abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca.

Oferta angajatorilor britanici include contract de munca pe perioada nedeterminata, cu 6 luni perioada de training si practica clinica si un salariu cuprins intre 29.000 si 33.500 de lire sterline pe an. Asistentii medicali recrutati vor lucra in medie 37,5 ore pe saptamana, urmand sa beneficieze de asigurari sociale, acces la schema de pensie, asigurari medicale, in caz de accidente, invaliditate, boala, deces, cazare asigurata de angajator, posibilitatea de a efectua ore suplimentare platite, concediu platit 25 de zile libere pe an plus zile libere de sarbatorile legale nationale, bonusuri, prime de concediu. Se ofera training si posibilitatea de continuare a studiilor. Business Activ Consult ofera consultanta in inregistrarea la NMC.

Agentia de recrutare Business Activ Consult nu percepe comision.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns