Medicul chirurg Viorel Batca, numit manager interimar al Spitalului “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti

spitalMedicul chirurg Viorel Batca, de la Spitalul Militar “Carol Davila” din Bucuresti, a fost numit director interimar al Spitalului de Urgenta “Bagdasar-Arseni”, dupa ce fostului director Anca Buliman i-a incetat mandatul. Viorel Batca, general in rezerva, a fost numit manager interimar pana cand va fi scos la concurs postul de director al Spitalului “Bagdasar-Arseni”. Anca Buliman, medic specialist in radiologie si imagistica, a fost manager al spitalului din 2006. Anca Buliman a declarat ca in timpul mandatului sau a reusit sa finalizeze un proiect amplu privind renovarea si modernizarea celui mai mare pavilion al spitalului care are 10 etaje.

Sursa: Adevarul, Foto: Dcnews.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

3 Raspunsuri la “Medicul chirurg Viorel Batca, numit manager interimar al Spitalului “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti”

 1. Vate Cristea A spus:

  Un mare om,un mare chirurg.De satfel de oameni avem nevoie in tara asta

 2. Ciobanu Carmen Roxana A spus:

  Un om minunat,cu suflet mare si maini binecuvantate.Daca ar fi sa aleg un verb care sa-l caracterizeze,acesta ar fi “a darui”.Si ce este mai minunat in aceasta lume decat a darui viata,speranta intr-un nou inceput si bucurie in sufletele celor dragi.Pe toate acestea mi le-a oferit noua fara ezitare.Sunt fericita ca am avut sansa de a-l fi cunoscut si ii doresc pe mai departe impliniri,zile senine si bucurii.

 3. Doina Ana A spus:

  “Oamenii mari sunt intotdeauna simpli si buni.”
  Dl.doctor Viorel Batca este o personalitate medicala si in acelasi timp un om deosebit. Cand afirm acest lucru, ma gandesc la ce a facut pentru familia noastra de la parinti pana la nepoti si la modul cum trateaza orice pacient. Nu vom putea multumi niciodata pentru ajutorul dat de dl. doctor, dar ii dorim multa sanatate,liniste sufleteasca si multi ani in noua activitate , fiind omul potrivit la locul potrivit.

Lasa un raspuns