Job-uri pentru medici pediatri, in Irlanda

ateam modifMedicii romani cu specializarea Pediatrie care isi doresc sa lucreze in afara Romaniei pot obtine un loc de munca in Irlanda, cu ajutorul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment.

Posturile oferite sunt in doua spitale importante din regiunea de nord-est a Irlandei: Spitalul Our Lady of Lourdes (OLOL) din Drogheda si Spitalul General Cavan din Cavan.

Pentru a fi selectati, candidatii trebuie sa aiba cel putin doi ani de experienta in medicina pediatrica, inclusiv in neonatologie. Absolvirea de cursuri in domeniul resuscitarii pediatrice si neonatale reprezinta un avantaj. De asemenea, si inregistrarea la Irish Medical Council este un avantaj, insa nu este obligatorie.

Candidatii selectati vor face parte dintr-o echipa multidisciplinara care va asigura ingrijiri medicale pacientilor, urmand sa diagnosticheze si sa trateze pacienti pediatrici si nou-nascuti. De asemenea, medicii angajati vor fi implicati in auditul activitatii clinice si in managementul riscului, urmand sa ofere date pentru evaluarea activitatii.

Inainte de a-si incepe activitatea, medicii vor lua parte la un training, urmand sa beneficieze de 24 de zile de concediu platit pe an si de concediu in scop academic sau educational.

De asemenea, salariile oferite variaza intre 50.578 de euro si 60.305 euro pe an in functie de experienta si de orele suplimentare lucrate.

Spitalul Our Lady of Lourdes (OLOL) din Drogheda, Irlanda, este cel mai mare spital din regiunea de nord-est a Irlandei. Departamentul de Pediatrie din cadrul unitatii sanitare este format dintr-o sectie regionala de Neonatologie, o sectie de Pediatrie Generala, un departament pentru urgente pediatrice, si o sectie pentru evaluare pediatrica. Departamentul de Pediatrie este unul aglomerat, oferind servicii medicale tuturor copiilor din regiune cu varsta sub 16 ani. Exista opt medici coordonatori in cadrul departamentului, fiecare avand un domeniu principal de interes cum ar fi endocrinologia, serviciile de ambulatoriu, bolile respiratorii, protectia copilului si diabilitatile provocate de afectiuni neurologice, neonatologia, alergologia si gastroenterologia. Departamentul de Pediatrie este orientat si catre activitati de educare a viitorilor medici si cercetare, fiind afiliat la Colegiul Regal al Medicilor Chirurgi din Irlanda.

Spitalul General Cavan este un spital public situat in localitatea Cavan din Irlanda. Unitatea sanitara este gestionata de catre Serviciul de sanatate al Guvernului irlandez, asigurand servicii medicale in cazul afectiunilor acute. Unitatea medicala are si un departament de urgente care functioneaza 24 de ore din 24, deservind intreaga populatie a regiunii Cavan. Spitalul are 264 de paturi, dintre care 193 sunt paturi utilizate pentru internarea pacientilor, 46 sunt destinate internarii de zi si 25 sunt destinate pacientilor cu afectiuni psihiatrice. Serviciile oferite in cadrul unitatii medicale includ activitati care tin de medicina generala, chirurgie generala, urgente, dermatologie, nefrologie si dializa, oncologie, oftalmologie, obstetrica si ginecologie, chirurgie vasculara, pediatrie, boli respiratorii, anestezie si radiologie.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns