Posturi pentru asistenti medicali, in Olanda

Asistentii medicali generalisti din Romania care doresc sa lucreze in afara tarii isi pot gasi un loc de munca in Olanda, prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience din Bucuresti.

Pentru a fi selectati, candidatii interesati trebuie sa aiba experienta de cel putin 3 ani in domeniu. Programul de lucru este de opt ore pe zi, cu aproximativ 8 zile libere in medie pe luna.

Locurile de munca oferite sunt atat in cadrul spitalelor cat si in cadrul caminelor de ingrijire a varstnicilor. Acestea cuprind urmatoarele specializari: Asistenti medicali terapie intensiva, Asistenti medicali chirurgie, Asistenti medicali anestezisti si Asistenti medicali generalisti.

Candidatii recrutati vor avea posibilitatea de a invata limba olandeza gratuit, timp de 6 luni, la Cluj-Napoca. Pe parcursul programului de pregatire candidatii vor beneficia de o bursa de studiu in valoare de 300 de euro net pe luna. Programul continua cu un stagiu de practica in Olanda, cu durata de o luna.

In cadrul programului asistentii medicali selectati vor beneficia de cursuri intensive de limba olandeza pe perioada a patru luni, in urmatoarele doua luni acestea fiind completate cu cursuri si informatii referitoare la protocoalele specifice sistemului medical olandez. Dupa parcurgerea tuturor pasilor programului, candidatii vor deveni angajatii partenerului agentiei din Olanda timp de o luna si isi vor putea desfasura activitatea in cadrul unui spital sau al unui camin de ingrijire pentru varstnici pentru o perioada de cel putin un an. Dupa finalizarea celor 6 luni ale programului vor sustine o proba finala care sa ateste cunostintele dobandite.

Pe parcursul sederii in Olanda agentia ofera cazare in apartamente in care vor locui cel mult 3-4 persoane, locuintele respectand standardele olandeze de omologare a cazarilor. De asemenea, candidatii vor beneficia de transport cu autoturisme de 4 pana la 8 locuri. Serviciile de cazare si transport ale companiei sunt platite de catre fiecare angajat care beneficiaza de acestea.

Un consultant al Work Experience si al partenerului extern al agentiei va sprijini candidatii pe parcursul sederii in Olanda. Se va asigura consultanta atat pentru integrarea la locul de munca, cat si in afara acestuia. De asemenea, candidatii vor avea datele de contact ale unei persoane responsabila pentru discutarea si rezolvarea situatiilor aparute atat la locul de munca, cat si in viata de zi cu zi.

Oferta include salarizare la nivel european, incepand cu 1.700 de euro brut pe luna (dupa deducerea taxelor si a cazarii se ajunge la 1.250 de euro net pe luna), cazare si transport pe parcursul sederii in Olanda, consiliere in integrarea la locul de munca, ore suplimentare platite, posibilitatea candidatilor de a-si imbunatati cunostintele de limba olandeza in cadrul programelor sustinute de partenerii din Olanda.

Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa aiba studii universitare de specialitate sau studii postliceale de 3 ani finalizate dupa anul 2008 si sa fie dispusi sa invete limba olandeza. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cetatenia si pasaportul maghiar sau posibilitatea de a obtine aceste documente. Pana in anul 2014 datorita prevederilor legislative in vigoare, acest program se adreseaza candidatilor care au posibilitatea de a obtina cetatenia maghiara.

Agentia Work Experience nu percepe taxe de mediere.

Daca aveti intrebari va rugam sa contactati departamentul medical al companiei Work Experience, pe email la adresa: medical@workexperience.ro sau telefonic la oricare dintre numerele: 0753855294 sau 0731332345

Contact:

Ana Maria But-International Recruiter

Telefon: 0753855294, 0731332345, 0040-262-221222

Fax: 0040-318-155073

Bucuresti, sector 1, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1 (Intrare din Calea

Dorobantilor / Str. Madrid)

Email: medical@workexperience.ro

Sursa: Work Experience

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns