Oferte de munca pentru asistenti medicali, in UK

Asistentii medicali din Romania care doresc sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti. Salariul oferit de angajatorii britanici variaza intre 12.03 si 12.06 lire sterline pe ora.

Candidatii interesati trebuie sa detina PIN-ul de la Ordinul Asistentilor Medicali din Marea Britanie (NMC) si cel putin doi ani de experienta in domeniu dupa absolvire.

Printre responsabilitatile candidatilor selectati se numara asistarea medicilor in organizarea de zi cu zi a functionarii unitatilor de ingrijire si supravegherea si efectuarea de activitati de ingrijire a pacientilor.

De asemenea, candidatii vor avea ca responsabilitate coordonarea altor categorii de personal pentru indeplinirea activitatilor de ingrijire a pacientilor, monitorizarea garzilor pentru a asigura un flux eficient al angajatilor, dezvoltarea, implementarea si evaluarea de planuri de ingrijire centrate pe pacient, comunicarea eficienta cu medicii rezidenti, cu rudele pacientilor si cu echipa multi-disciplinara, asigurarea protectiei datelor personale, asigurarea functionarii unitatilor de ingrijire in lipsa medicilor, identificarea practicilor riscante sau ineficiente si remedierea lor si efectuarea de rapoarte, fise de observatie si alte documente.   

Pentru a fi eligibili pentru acest post, asistentii medicali interesati trebuie sa aiba un nivel ridicat de limba engleza.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns