Locuri de munca pentru medici anestezisti, in Marea Britanie

ateam modifMedicii romani cu specializarea Anestezie-Terapie Intensiva care doresc sa lucreze in afara Romaniei isi pot gasi un loc de munca in Marea Britanie prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment. Medicii recrutati vor lucra in sistemul public, in unitati sanitare din zona orasului Walsall.

Candidatii recrutati vor primi salarii anuale situate intre 36.807 si 68.638 de lire sterline, in functie de experienta.

Medicii selectati urmeaza sa lucreze in cadrul mai multor spitale din grupul Walsall Healthcare NHS Trust. Unitatile sanitare care fac parte din acest grup sunt spitale aglomerate destinate afectiunilor acute care ofera o gama larga de servicii. In perioada 2009-2010 spitalele din acest grup au inregistrat venituri totale de peste 165 de milioane de lire sterline. In cadrul grupului sunt angajate peste 3.200 de persoane, acesta fiind unul dintre cei mai mari angajatori din Walsall.

Walsall Healthcare NHS Trust este dotat cu un centru de conferinte, sali de lectura si o biblioteca importanta.

Candidatii care vor trece de procesul de recrutare vor avea contracte de munca incheiate pe perioada unui an, cu posibilitate de prelungire.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns