Job-uri pentru medici de familie, in Marea Britanie

Medicii de familie romani care doresc sa lucreze in strainatate isi pot gasi un loc de munca in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Candidatii interesati de un astfel de loc de munca trebuie sa trimita un CV in limba engleza catre agentia de recrutare Business Activ Consult, urmand sa participe la un interviu in engleza cu reprezentantii agentiei. Medicii selectati in urma acestui interviu vor participa la un al doilea interviu in limba engleza cu angajatorii britanici.

Medicii selectati vor lucra in sectorul public, in zona Tarii Galilor. Salariile oferite de angajatorii britanici se situeaza intre 36.807 si 68.638 de lire sterline, in functie de experienta. Interviurile cu angajatorii britanici vor avea loc la Malaga.
 
Candidatii interesati trebuie sa aiba cel putin 3 ani de experienta ca medic specialist in medicina de familie. De asemenea, trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza de nivel C2. Angajatorii sunt interesati de candidati cu prezenta respectabila si conduita ireprosabila. Pentru a participa la procesul de selectie, candidatii trebuie sa fie inregistrati la Colegiul Medicilor din Marea Britanie (General Medicine Council-GMC).

Pachetul salarial include oferirea unui contract de munca pe perioada nedeterminata, salariul urmand a fi oferit in functie de experienta fiecarui candidat dar si de oferta fiecarui angajator. Cazarea este asigurata de angajator, insa este platita de fiecare candidat.

Partenerii Business Activ Consult se vor ocupa de aplicatia pentru permisul de munca si de obtinerea cardului-Accession Worker Card.

Agentia Business Activ Consult le ofera candidatilor asistenta in ceea ce priveste inregistrarea la General Medicine Council-GMC si in ceea ce priveste pregatirea documentelor pentru obtinerea permisului de munca si a Accession Worker Card.

Agentia Business Activ Consult nu percepe comision!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns