Oferte de munca pentru medici rezidenti, in Marea Britanie

Medicii rezidenti romani care isi doresc sa obtina un loc de munca in afara tarii se pot angaja in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Candidatii selectati pentru acest loc de munca pot castiga intre 1.400 si 1.810 lire sterline pentru fiecare saptamana lucrata. Medicul va incepe de pe o pozitie care ii permite sa castige experienta in sectorul medical din Marea Britanie.

Descrierea activitatii zilnice a medicului rezident angajat variaza in functie de nevoile individuale ale spitalelor angajatoare. Cu toate acestea una dintre principalele activitati ale medicului selectat consta in managementul riscului. Acest lucru se refera la recunoasterea si incercarea de a rezolva schimbarile in ceea ce priveste starea de sanatate a pacientilor. Medicii angajati vor avea obligatia de a comunica cu medicul consultant responsabil de pacientul respectiv. Postul presupune contactul frecvent cu pacienti care au suferit interventii chirurgicale. Cu toate acestea, fiecare medic rezident va fi asistat pe parcursul activitatii sale si sprijinit de o echipa de asistenti medicali.

Pentru a fi selectati, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
– sa detina o diploma de absolvire a unei facultati de medicina recunoscute (6 ani de studiu)
– sa aiba o experienta de cel putin doi ani care sa fie relevanta pentru postul pe care urmeaza sa il ocupe in Marea Britanie
– experienta post-calificare ar trebui sa includa cel putin 6 luni de medicina si 6 luni de chirurgie
– experienta este considerata relevanta pentru domeniile urmatoare: chirurgie generala, chirurgie ortopedica, medicina generala si medicina de urgenta
– de asemenea, experienta in domeniul pediatric este apreciata, fiind necesare cel putin 6 luni pentru rezidentii care se angajeaza pe un astfel de profil. Experienta in domeniul pediatriei trebuie sa fi fost acumulata in ultimii trei ani. Medicii care au lucrat doar in domeniul pediatriei insa nu au experienta cu adultii nu vor fi acceptati.
– experienta in domeniul oncologiei, inclusiv in ceea ce priveste administrarea de chimioterapice reprezinta un avantaj
– candidatii trebuie sa aiba un nivel ridicat de cunoastere a lumii engleze
– medicii trebuie sa se inregistreze la Colegiul Medicilor din Marea Britanie. Agentia de recrutare va poate asigura asistenta in ceea ce priveste inregistrarea.

Medicii recrutati vor beneficia de salarii anuale intre 36.400 si 47.060 de lire sterline.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns