Job-uri pentru medici oncologi, in Irlanda

Medicii romani cu specializarea Oncologie interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Irlanda, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Candidatii interesati de aceasta oferta se pot angaja pe postul de Registrar, urmand sa beneficieze de un salariu de 50.578 de euro pe an, in functie de experienta acumulata si de numarul de ture de noapte si de ture de week-end pe care aleg sa le lucreze.

Candidatii recrutati vor lucra in cadrul Spitalului Universitar Limerick din Irlanda, o unitate medicala aflata in plina dezvoltare, cu legaturi academice puternice cu Universitatea din Limerick. Spitalul deserveste o populatie de circa 380.000 de persoane si este situat in Vestul Irlandei.

Unitatea detine cel mai aglomerat departament de urgenta din spitalele din Irlanda, anual acesta deservind in medie 61.000 de pacienti noi. Anumite proiecte noi au contribuit la dezvoltarea programelor clinice, educationale si academice desfasurate in campusul spitalului. Recent a fost deschisa o noua cladire in care vor invata studentii la medicina de la Universitatea Limerick iar pentru 2015 este planificata deschiderea unui centru de educatie clinica si de cercetare, pentru sprijinirea programelor academice ale spitalului.

De asemenea, conducerea unitatii medicale se concentreaza pe dezvoltarea departamentelor de urgenta si a celor de nefrologie, neurologie, boli respiratorii si dermatologie ale spitalului. Spitalul detine numeroase resurse pentru realizarea de cercetari in domeniul medicinei, avand in vedere si faptul ca in cadrul unitatii medicale isi desfasoara activitatea numerosi profesori universitari. Candidatii recrutati vor beneficia de standarde inalte in ceea ce priveste experienta clinica si academica a colegilor lor

Orasul Limerick este o localitate cu radacini adanci in istorie situata pe malul raului Shannon. Orasul este cunoscut pentru practicarea a numeroase sporturi, in special pentru rugby, gazduind stadionul Thomond Park. Limerick este dotat cu numeroase scoli si a fost desemnat primul oras national irlandez al culturii pentru anul 2014. Regiunea asigura o calitate inalta in ceea ce priveste organizarea vietii de familie si a vietii personale. Exista numeroase oportunitati de a vizita atractiile naturale din jur, orasul fiind situat la doar jumatate de ora de mers cu masina de Lahinch, cea mai importanta plaja pentru surf din Irlanda. Limerick este dotat cu un sistem de transport excelent, avand in apropiere si Aeroportul international Shannon, situat la doar 15 minute de mers cu masina de oras.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.
 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns