Oferte de munca pentru medici si asistenti medicali, in Germania

Medicii si asistentii medicali romani interesati sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Germania, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult cu sediul in Cluj-Napoca.

Candidatii interesati trebuie sa completeze un CV in limba germana pe care sa il trimita agentiei de recrutare. Persoanele selectate vor participa la un interviu cu reprezentantii Business Activ Consult in limba germana. Candidatii care trec de aceasta prima etapa vor participa la un al doilea interviu cu Angajatorul german.

Medicii si asistentii medicali recrutati vor lucra atat in spitale publice, cat si in spitale private din Germania. In ceea ce priveste posturile oferite asistentilor medicali, angajatorii germani sunt interesati de asistenti specializati in domeniul anesteziei, al medicinei interne (oncologie, pneumologie, medicina geriatrica, gastroenterologie), in neurologie, ortopedie si psihiatrie, in cazul acestei din urma categorii solicitandu-se o cunoastere buna a limbii germane.

Oferta de munca destinata medicilor include posturi pentru medici specializati in anestezie, medicina interna (oncologie, pneumologie, medicina geriatrica, gastroenterologie), neurologie, ortopedie, radiologie, oftalmologie, medicina generala ginecologie si psihiatrie, pentru acestia din urma solicitandu-se o buna cunoastere a limbii germane.

Printre conditiile de selectie se numara detinerea unei experiente de cel putin un an ca medic sau asistent medical si cunostinte de limba germana de nivel B2 certificate prin intermediul unui atestat. De asemenea, angajatii sunt interesati de candidati care au o prezenta respectabila si o conduita ireprosabila si care sunt motivati sa lucreze si sa locuiasca in alta tara pentru o perioada indelungata de timp.

Oferta angajatorilor include contracte de munca pe o perioada de cel putin un an cu posibilitate de prelungire. Salariul medicilor si asistentilor medicali va fi oferit in functie de specializare si in functie de experienta fiecarui candidat, dar si de oferta fiecarui spital.

Programul de lucru este in medie de 37 de ore pe saptamana, angajatorii germani oferindu-le medicilor si asistentilor asistenta in gasirea unei locuinte. De asemenea, se ofera asistenta in pregatirea documentelor pentru inregistrarea medicilor si asistentilor medicali in Germania.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Oferte de munca pentru medici si asistenti medicali, in Germania”

 1. giurea ana delia A spus:

  Buna ziua ,sunt medic rezident pediatru si m-ar interesa un luc de munca in germania.Va multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa solicitati mai multe informatii din partea agentiei de recrutare Business Activ Consult la adresa de eMail info@bacltd.ro. Va dorim mult succes!

Lasa un raspuns