Locuri de munca pentru medici reumatologi, in Suedia

Medicii reumatologi romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca. Agentia ofera locuri de munca pentru medici reumatologi in spitale din Norrbotten, Suedia.

Candidatii interesati trebuie sa trimita pe adresa de eMail a agentiei un CV in limba engleza. Compania nu percepe comisioane. Medicii care trec de aceasta etapa vor sustine un interviu in limba engleza cu un reprezentant al agentiei. Persoanele recrutate dupa aceasta etapa vor sustine un al doilea interviu in limba engleza cu Angajatorul suedez. In urma interviului, persoanele selectate vor lua parte la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Angajatorul suedez le ofera medicilor interesati posibilitatea de a realiza o scurta calatorie in Suedia, pentru a lua un prim contact cu spitalul si cu membrii echipei, cu metodele si cu instrumentele de lucru inainte de inceperea cursului.

Medicii recrutati vor lucra atat in spitale private, cat si in spitale de stat, beneficiind de contracte de lucru permanente sau pe o perioada de cel putin un an cu posibilitate de prelungire.

Salariul brut oferit este de 5500 de euro pe luna, suma care inseamna aproximativ 4000 de euro net pe luna. In perioada in care medicii invata limba suedeza si lucreaza, acestia nu vor primi salariul de 4000 de euro pe luna, insa dupa ce nivelul de limba suedeza al candidatilor recrutati se imbunatateste salariul va fi cel mentionat.

In medie, programul de lucru este de 36 de ore pe saptamana, iar medicii recrutati beneficiaza de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare platita de angajatori, concediu platit, sprijin pentru acomodare si pentru instalarea in Suedia (cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul Medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea in Suedia urmand sa fie suportate de catre angajator).

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns