Job-uri pentru medici specializati in medicina de urgenta, in Marea Britanie

Medicii romani specializati in medicina de urgenta interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj Napoca.

Medicii recrutati vor lucra pe posturi de medici consultanti in medicina de urgenta, in cadrul grupului ABM University Health Board, in spitale publice. AMB University Health Board detine patru spitale importante: Spitalele Morriston si Singleton din Swansea, Spitalul Printesa de Wales din Bridgend si Spitalul Neath Port Talbot din Baglan. De asemenea, din aceasta retea mai fap parte 14 spitale mai mici, clinic si centre de tratament cu paturi si 46 de policlinici si centre de sanatate.

Grupul Health Broad are o capacitate de peste 2.800 de paturi, avand anual peste 110.000 de internari si peste 220.000 de pacienti care apeleaza la serviciile de medicina de urgenta. Candidatii angajati vor lucra in Spitalul Printesa de Wales.

Candidatii interesati trebuie sa completeze un CV in limba engleza si sa il trimita pe adresa de eMail a agentiei de recrutare. Persoanele selectate vor sustine un interviu in limba engleza cu reprezentantii agentiei Business Activ Consult. Dupa acest prim interviu, vor sustine un al doilea interviu cu Angajatorul britanic.

Salariile oferite medicilor recrutati variaza intre 36.807 si 68.638 de lire sterline pe an, in functie de experienta fiecaruia.

Printre conditiile de selectie solicitate de angajator se numara: detinerea unei experiente de cel putin trei ani ca medic specialist in medicina de urgenta, certificarea cunostintelor de limba engleza care trebuie sa fie de nivelul C2 si inregistrarea la GMC-General Medicine Council. De asemenea, angajatorul britanic este interesat de persoane care au o prezenta respectabila si o conduita ireprosabila.

Angajatorul britanic ofera contracte de munca pe perioada nedeterminata, cazarea fiind asigurata de angajator dar platita de fiecare angajat. Partenerii Business Activ Consult din Marea Britanie se vor ocupa de aplicatia pentru permisul de munca si de obtinerea cardului Accession Worker Card. De asemenea, agentia Business Activ Consult le ofera persoanelor interesate asistenta in ceea ce priveste inregistrarea la GMC si pregatirea documentelor pentru obtinerea permisului de munca si a Accession Worker Card.

Agentia de recrutare Business Activ Consult nu percepe comision pentru serviciile oferite.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns