Oferte de munca pentru medici psihiatri, in Suedia

Medicii romani cu specializarea Psihiatrie care doresc sa lucreze in afara tarii pot obtine un post in Suedia, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult cu sediul in Cluj-Napoca.

Agentia nu percepe comision. Candidatii interesati trebuie sa trimita un CV in limba engleza pe adresa de eMail a Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in engleza cu un reprezentant al Agentiei. Candidatii care trec de acest prim interviu vor sustine un al doilea interviu cu angajatorii suedezi. In urma acestui interviu, persoanele selectate vor participa la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Angajatorii suedezi le ofera medicilor posibilitatea de a efectua o scurta calatorie in Suedia pentru a lua un prim contact cu spitalul si cu echipa de medici, cu metodele si instrumentele de lucru utilizate, inainte de inceperea cursului.

Medicii recrutati vor lucra atat in spitale de stat, cat si in spitale private. Angajatorii suedezi ofera contracte de munca pe o perioada de cel putin un an cu posibilitate de prelungire. Salariul oferit este de aproximativ 5.500 de euro, echivalentul a circa 4.000 de euro net pe luna. Pentru perioada in care medicii romani invata limba suedeza, acestia nu vor primi acest salariu, urmand sa beneficieze de el dupa imbunatatirea nivelului de limba suedeza.

Programul de lucru este in medie de 36 de ore pe saptamana. Medicii recrutati beneficiaza de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajator, concediu platit si sprijin pentru acomodare si instalare in Suedia (cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul Medicilor din Suedia).

Plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea medicului in Suedia va fi suportata de catre angajator.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns