Locuri de munca pentru medici pneumologi, in Suedia

Medicii pneumologi romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

In prezent, compania realizeaza recrutari pentru spitale din regiunea Norrbotten a Suediei. Candidatii interesati trebuie sa trimita un CV in limba engleza reprezentantilor Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in limba engleza cu un consultant al agentiei.

Medicii care trec de acest prim interviu vor sustine un al doilea interviu cu angajatorii suedezi. In urma acestui interviu, persoanele selectate vor participa la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Programul le ofera medicilor romani posibilitatea de a efectua o scurta calatorie in Suedia unde vor lua un prim contact cu spitalul in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea, cu membrii echipei, cu metodele si instrumentele de lucru, inainte de inceperea cursului. Medicii recrutati vor lucra atat in spitale private, cat si in spitale de stat.

Contractul oferit de angajatorii suedezi este pe o perioada de cel putin un an, cu posibilitate de prelungire. Salariul brut oferit este de circa 5.500 de euro, echivalentul a aproximativ 4.000 de euro net pe luna. In perioada in care medicii selectati invata limba suedeza, acestia vor primi un salariu mai mic, pana la imbunatatirea nivelului de limba.

Programul de lucru este in medie de 36 de ore pe saptamana. Medicii recrutati beneficiaza de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajatori si concediu platit. De asemenea, candidatii recrutati beneficiaza de sprijin pentru acomodare si instalare in Suedia (cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul medicilor din Suedia).

Plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea medicului in Suedia va fi suportata de angajator.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns