Post-uri pentru medici tineri absolventi pentru spitale din Austria

Tinerii absolventi ai facultatilor de medicina din Romania care doresc sa isi gaseasca un loc de munca in afara tarii pot obtine un post in Austria, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult, cu sediul in Cluj-Napoca.

Candidatii care vor fi selectati urmeaza sa sustina un interviu in limba germana cu reprezentantii Business Activ Consult si sa sustina un al doilea interviu cu Angajatorul.

Tinerii absolventi de facultati de medicina vor putea fi angajati fie in sectorul privat, fie in sectorul public, in regiunea Salzburg. Compania austriaca ofera 500 de posturi in aceasta zona.

Tinerii absolventi vor avea ocazia sa urmeze un rezidentiat in Austria si sa devina medici generalisti. Dupa trei ani vor avea posibilitatea de a urma un rezidentiat pe alte specializari, cum ar fi chirurgie, anestezie, ginecologie, otolaringologie, medicina interna, pediatrie, neurologie, medicina nucleara, ortopedie, patologie, psihiatrie sau chirurgie de urgenta.

Cea de-a doua etapa a studiilor dureaza 36 de luni si include 12 luni de studii in domeniul medicinei interne, 6 luni de medicina generala, 4 luni chirurgie, 4 luni obstetrica si ginecologie, 4 luni pediatrie, 2 luni otolaringologie, 2 luni dermatologie si 2 luni neurologie/psihiatrie.

Pentru a fi selectati candidatii trebuie sa fi absolvit o facultate de medicina si sa aiba cunostinte de limba germana nivel B2 certificate printr-un atestat. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba o conduita ireprosabila si o prezenta respectabila, sa fie dispusi sa locuiasca in alta tara pe o perioada indelungata si sa isi doreasca sa lucreze.

Pachetul salarial include contracte de munca pe o perioada de cel putin 1 an de zile cu posibilitate de prelungire, salariul urmand a fi de circa 40.000 de euro pe an. Programul de lucru va fi de cel putin 37 de ore pe saptamana, candidatii urmand sa beneficieze de asistenta in gasirea unei locuinte. De asemenea, reprezentantii Business Activ Consult le ofera candidatilor asistenta in pregatirea documentelor necesare.

Business Activ Consult nu percepe comision.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

10 Raspunsuri la “Post-uri pentru medici tineri absolventi pentru spitale din Austria”

 1. giurea ana delia A spus:

  Buna ziua,sunt medic rezident pediatrie si m-ar interesa un loc de munca in austria.Va multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Business Activ Consult pentru a obtine mai multe informatii. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia la adresa de eMail info@bacltd.ro. Va dorim mult succes!

 2. Nedelea A spus:

  Buna ziua
  Sunt medic rezident Anatomie patologica,anul 4,doresc sa plec in Austria, sa incep acolo un alt rezidentiat

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, i-am contactat in numele dumneavoastra pe reprezentatii agentiei de recrutare Business Activ Consult. Va recomandam insa sa luati si dumneavoastra legatura cu agentia la adresa de eMail info@bacltd.ro sau la numerele de telefon din anunt. Va dorim mult succes!

 3. Diana A. A spus:

  Buna seara,
  As dor sa stiu daca anuntul mai este valabil.
  Va multumesc anticipat.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati agentia de recrutare Business Activ Consult pentru mai multe informatii. Va dorim mult succes!

 4. Cojocariu Maria A spus:

  Bună ziua sunt medic rezident de medicină de familie anul II.Doresc să plec în austria,aș dori să știu dacă mă pute-ti ajuta sa-mi gasesc un job ca și medic rezident?!

 5. Ghidcabinet.ro A spus:

  Buna ziua,
  Va recomandam sa luati legatura direct cu agentia de recrutare Business Activ Consult!

 6. Aninoiu Socate Anca A spus:

  Buna ziua! Sunt medic stomatolog si lucrez in Germania de 2 ani. As dori insa sa lucrez in Austria, la un spital, unde sa fie la stat cu salariu fix. Va multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa luati legatura direct cu agentia de recrutare. Va dorim mult succes!

Lasa un raspuns