Oferte de munca pentru medici specialisti, in Suedia

Medicii specialisti romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Candidatii care se califica pentru un astfel de post vor participa la un interviu cu reprezentantii Business Activ Consult in limba engleza, urmand sa sustina un al doilea interviu cu Angajatorul. In urma interviului, cei selectati vor participa la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Angajatorul suedez solicita medici chirurgi romani specializati in chirurgia sanului, medici cu specializarea gastroenterologie, medici specialisti in patologie si radiologie, medici specialisti in chirurgie gastrointestinala superioara, medici urologi si medici specializati in chirurgie vasculara.

Medicii chirurgi specializati in chirurgia sanului care doresc sa lucreze in Suedia trebuie sa aiba o larga experienta in domeniu, sa lucreze indepent, existenta unei supraspecializari in chirurgie pediatrica sau/si endocrina fiind considerata un plus. Medicii ar trebui sa stie sa lucreze cu sisteme digitale si sa aiba capacitatea de a invata suedeza.

Medicii specialisti in gastroenterologie trebuie sa aiba o experienta importanta in domeniu si sa fie obisnuiti sa lucreze cu sisteme digitale. Existenta unei supraspecializari in medicina interna este considerata un plus. De asemenea, trebuie sa aiba disponibilitatea de a invata suedeza.

Medicii specialisti in patologie trebuie sa aiba o larga experienta in domeniu, experienta in citologie fiind considerata un plus. De asemenea, existenta unei supraspecializari sau experienta in domeniul hematologiei sunt considerate un plus. Pentru doua dintre posturile oferite de angajator este necesara diploma de doctorat, realizarile din domeniul cercetarii sau din domeniul academic fiind apreciate.

Medicii specialisti in radiologie trebuie sa poata aplica metodele obisnuite in radiologie cum ar fi ultrasunetele, CT sau MR. De asemenea, medicii selectati ar trebui sa stie sa utilizeze sisteme digitale. Existenta unei supraspecializari in radiologie interventionala sau mamografie este considerata un avantaj.

Medicii chirurgi specializati in chirurgia gastrointestinala superioara ar trebui sa aiba experienta in realizarea endoscopiilor cu scop de diagnosticare si cu scop terapeutic. Medicii selectati trebuie sa fie chirurgi independenti si sa fie obisnuiti sa lucreze cu sisteme digitale. De asemenea, trebuie sa fie dispusi sa invete suedeza.

Medicii urologi trebuie sa aiba o larga experienta in domeniu si sa fie obisnuiti sa lucreze cu sisteme digitale. De asemenea, trebuie sa fie dispusi sa invete limba suedeza.

Nu in ultimul rand, medicii specialisti in chirurgie vasculara ar trebui sa aiba o experienta importanta in chirurgia endovasculara si sa lucreze independent. De asemenea, ar trebui sa fie obisnuiti sa lucreze cu sisteme digitale si sa fie dispusi sa invete suedeza.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns