Conferinta Nationala de Pneumologie INSPIR 2013, desfasurata la Sovata

In perioada  9 – 11 mai 2013 va avea loc Conferinta Nationala de Pneumologie INSPIR 2013 la Hotel Danubius 4*, Sovata, jud. Mures. Conferinta va fi organizata de catre Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi.

Inscrierile la eveniment si plata taxei de participare se pot face online prin intermediul site-ului  www.inspir2013.eventernet.ro.

Termenul limita pentru inregistrarea cu taxa redusa este 9 aprilie 2013. Inregistrarea ca participant la INSPIR 2013 se face prin completarea si trimiterea “Formularului de inregistrare” insotit de copii ale documentelor de plata.

Taxe de participare:

Taxa de participare pentru medici primari/specialisti este de 350 de lei daca inscrierea se realizeaza pana la data de 9 aprilie 2013 si de 550 de lei daca inscrierea se realizeaza dupa aceasta data. In cazul medicilor rezidenti, taxa de participare este de 100 de lei daca inscrierea se realizeaza pana la data de 9 aprilie 2013 si de 200 de lei dupa aceasta data. Insotitorii acestora platesc o taxa de 220 de lei daca se inscriu pana la data mai sus mentionata si de 340 de lei daca se inscriu dupa aceasta data. Participantii inscrisi dupa data de 9 aprilie vor primi geanta de conferinta in limita stocului disponibil.

Taxe de servicii incluse in taxa de participare:

– pentru participanti: diploma de participare, mapa cu documentele conferintei si ecuson, accesul la sesiunile de lucru, coffee-break-uri, cocktailul de bun-venit.
– pentru insotitori: ecuson, coffee-break-uri, cocktailul de bun-venit

Toate informatiile necesare sunt disponibile pe site-ul www.inspir2013.eventernet.ro.

 Persoana de contact:  Alin Ciubotaru, E-mail: contact@inspir2013.eventernet.ro, Web: www.inspir2013.eventernet.ro.

GhidCabinet.ro participa la acest eveniment in calitate de Partener Media!

Sursa: Eventer, Foto: Eventer.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns