Posturi pentru asistenti medicali, in Iordania

Asistentii medicali romani care doresc sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Iordania prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Angajatorul iordanian ofera urmatoarele locuri de munca in spital, solicitand niveluri de experienta diferite:
1. Manager Departamentul de ingrijire (Department Manager Nursing Administration)-BSN: cel putin 15 ani de experienta, din care 5 ani de experienta ca Asistent Sef.
2. Asistent sef de tura (Area Head Nurses) (10)-pentru a acoperi toate sectiile de pe tura/BSN: minimum 7 ani de experienta ca Asistent medical
3. Asistent sef de sectie-Terapie Intensiva (ICU Chief Nurse) (3) BSN: minimum 7 ani de experienta ca Asistent Medical, in special in domeniul terapiei intensive.
4. Asistent sef de sectie-Bloc operator (OR Chief Nurse) (2) BSN: minimum 7 ani de experienta ca Asistent Medical, in special in Bloc Operator.
5. Asistent sef de sectie-Reanimare (Recovery Room Chief Nurse) (2) BSN: minimum 7 ani de experienta ca Asistent Medical, in special pe Reanimare.
6. Senior Nurse Executive Check up, BNS: cel putin 5 ani de experienta ca asistent medical.
7. Senior Nurse Endoscopy, BSN: cel putin 5 ani de experienta ca Asistent Medical.

Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa aiba studii absolvite in statele din Vestul Europei, sa detina o diploma BSN (The Bachelor of Science in Nursing , BSN or BScN in Canada) sau experienta in statele din Vestul Europei. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte medii spre avansate de limba engleza scris si vorbit si sa nu fi inregistrat abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca.

Oferta de munca a angajatorului iordanian include contract de munca incheiat pe o perioada de 1 an cu posibilitate de reinnoire anuala. Candidatii recrutati vor lucra in perioada de proba pentru trei luni. Salariul net pe luna pentru asistentii sefi de sectie se situeaza intre 1.922 si 2.660 de euro pe luna, in timp ce pentru asistentii sefi de tura pot avea salarii situate intre 2.500 si 3.380 de euro pe luna. De asemenea, in cazul posturilor de asistent manager/Matron salariile variaza intre 3.400 de euro si 5.000 de euro lunar.

Asistentii romani recrutati vor lucra in ture de opt ore, sase zile pe saptamana si vor beneficia de asigurari medicale, cazare asigurata de angajator contra cost 20 de euro pe luna (fiecare asistent va locui singur in camera intr-o cladire care este proprietatea spitalului). Transportul de la cazare la locul de munca nu este necesar pentru ca distanta dintre ele poate fi parcursa in 5 minute. Concediul de odihna este de 30 de zile pe an. De asemenea, candidatii recrutati vor beneficia de ore suplimentare platite la rata de 1,25% pe ora si de sarbatori legale platite la rata de 1,25% pe ora si de uniforma.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 2.00 din 5)
Se încarcă...

Lasa un raspuns