Posturi de rezident in Psihiatrie, in Marea Britanie

Absolventii de facultatilor de medicina care doresc sa se specializeze ca medici psihiatri in strainatate pot face accest lucru prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti.

Agentia de recrutare pune din 2013 la dispozitia absolventilor interesati posturi pe Psihiatrie in sistemul de rezidentiat britanic. Aceste oportunitati sunt disponibile in Nord-Est-ul Angliei, una dintre cele mai performante regiuni engleze in ceea ce priveste Sistemul national de sanatate britanic.

Posturile oferite sunt de “Core Training”, ceea ce face ca in special rezidentii de anul II si III sa fie interesati.

Data de inceput a stagiului este 1 iulie 2013, durata programului fiind de 3 ani.

Candidatii interesati trebuie sa aiba o experienta de cel putin 12 luni in Psihiatrie dupa incheierea facultatii, sa cunoasca limba engleza la un nivel foarte bun. De asemenea, inregistrarea in cadrul General Medical Council (Colegiul Medicilor din Marea Britanie) constituie un avantaj.

In luna februarie a acestui an, compania A-Team Medical Recruitment va organiza o preselectie si un training pentru participarea la interviurile pe care candidatii le vor avea impreuna cu reprezentanti ai spitalelor britanice in martie 2013, la sediul A-Team din Budapesta, Ungaria.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns