Oferte de munca pentru medici internisti, in Suedia

Medicii internisti romani care doresc sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca in Suedia, in regiunea Norrbotten, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult cu sediul in Cluj-Napoca.

Medicii interesati de oferta agentiei trebuie sa trimita un CV in limba engleza pe adresa de eMail a Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu cu reprezentantii agentiei in limba engleza. Medicii care trec de aceste etape vor sustine un al doilea interviu in engleza cu Angajatorul suedez, persoanele selectate urmand sa participe la un curs de limba suedeza.

Candidatii recrutati vor beneficia de o scurta calatorie in Suedia, unde au posibilitatea de a lua un prim contact cu spitalul si cu membrii echipei cu care vor lucra, dar si cu instrumentele de lucru si metodele utilizate. Calatoria va fi realizata inainte de inceperea cursului de limba suedeza.

Medicii internisti selectati vor lucra atat in spitale private, cat si in spitale de stat, beneficiind de contracte de munca fie pe o perioada nedeterminata, fie pe o perioada de cel putin un an cu posibilitate de prelungire.

Salariul oferit de angajator este de 55.000 de coroane suedeze, echivalentul a circa 5.500 de euro brut si 4.000 de euro net pe luna. In perioada in care candidatii selectati invata limba suedeza si lucreaza, acestia nu vor beneficia de salariul de 4.000 de euro, dar dupa ce nivelul lor de limba suedeza se imbunatateste, salariul va ajunge la nivelul mentionat.

Medicii selectati vor lucra in medie 36 de ore pe saptamana, beneficiind de asigurari sociale, de asigurari medicale, de cazare asigurata de angajator insa platita de angajat si de concediu platit.

Business Activ Consult le ofera candidatilor sprijin pentru acomodarea si instalarea in Suedia (cursuri de legislatie suedeza, ajutor in gasirea unei locuinte), asistenta pentru inscrierea la Colegiul medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea medicilor in aceasta tara fiind suportate de angajator.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Oferte de munca pentru medici internisti, in Suedia”

  1. Nelly A spus:

    Buna seara,
    as dori sa stiu cat timp dureaza cursurile de legislatie medicala si limba suedeza si unde se fac. Am deja läkarelegitimation si sunt incepator in suedeza.
    Astept raspuns urgent.

Lasa un raspuns