Locuri de munca pentru asistenti medicali, in Germania

Asistentii medicali romani care doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Germania, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult cu sediul in Cluj-Napoca.

Posturile oferite pentru asistenti medicali in Germania sunt fie in sectorul privat, fie in spitale publice sau in centre de ingrijire.

Pentru a fi selectati, candidatii trebuie sa aiba experienta de cel putin 1-2 ani in activitatea de asistent medical, studii recunoscute (absolvent de Facultatea de Asistenta Medicala-3 ani, absolvent de colegiu sanitar-3 ani, absolvent de scoala postliceala cu un an echivalare), acte doveditoare (Diploma de asistent medical generalist si Certificat de conformitate sau recomandare din partea Ministerului Sanatatii, Certificat de membru al OAMMR), cunostinte medii spre avansat de limba germana si sa nu prezinte abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca.

Contractul de munca incheiat este fie permanent, fie pe o perioada de cel putin un an de zile cu posibilitate de prelungire. Salariile candidatilor recrutati vor fi calculate in functie de experienta acestora. Programul de lucru este de circa 36 de ore pe saptamana in medie, asistentii medicali angajati beneficiind de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajator contra cost, posibilitatea de a efectua ore suplimentare si concediu platit, transportul urmand sa fie achitat de fiecare candidat in parte.

Business Activ Consult asigura interviul cu Angajatorul german, asistenta in ceea ce priveste inregistrarea ca asistent medical in Germania si asistenta in pregatirea documentelor pentru inregistrarea ca asistent medical in aceasta tara.

Etapele necesare pentru verificarea eligibilitatii asistentilor medicali interesati de la lucra in Germania includ: trimiterea unui CV Europass in limba Germana, prezentarea cu diploma de asistent medical in limba romana, insotita de traducere in germana si legalizare, o copie dupa pasaport si programarea unui interviu pe Skype pentru verificarea nivelului de limba germana.

Business Activ Consult nu percepe niciun tarif de mediere pentru gasirea unui loc de munca!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns