Job-uri pentru medici endocrinologi, in Suedia

Medicii romani specializati in Endocrinologie care doresc sa obtina un loc de munca in afara tarii, pot face acest lucru prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult cu sediul in Cluj-Napoca. Business Activ Consult nu percepe comisioane pentru medierea obtinerii unui loc de munca.

Candidatii interesati de un astfel de post trebuie sa trimita pe adresa de eMail a agentiei un CV completat in limba engleza, urmand sa sustina un interviu cu reprezentantii Business Activ Consult in limba engleza. Medicii care trec de aceste etape vor sustine un al doilea interviu in limba engleza cu Angajatorul suedez, in urma interviului persoanele selectate participand la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Medicii romani vor avea posibilitatea de a efectua o scurta calatorie in Suedia pentru a lua un prim contact cu spitalul si cu membrii echipei in care vor lucra, cu metodele si instrumentele de lucru, inainte de inceperea cursului.

Candidatii recrutati vor lucra atat in spitale de stat, cat si in spitale private, urmand sa beneficieze de contracte de lucru permanente sau de contracte pe o perioada de cel putin un an cu posibilitate de prelungire.

Salariul oferit este de 55.000 de coroane suedeze, echivalentul a circa 5.500 de euro brut pe luna (aproximativ 4.000 de euro net lunar). Pe perioada in care medicii recrutati invata limba suedeza si lucreaza, acestia nu vor beneficia de salariul de 4.000 de euro pe luna, insa pe masura ce aptitudinile lor in ceea ce priveste limba se imbunatatesc, salariul va fi cel mentionat.

Programul de lucru este de circa 36 de ore pe saptamana, medicii angajati beneficiind de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajator, insa platita de angajat si concendiu platit.

Candidatii recrutati vor beneficia de sprijin pentru acomodare si instalarea in Suedia (cursuri de legislatie suedeza, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea in Suedia urmand a fi suportate de angajator.

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns