Personalitati de marca ale medicinei romanesti, prezente la Gala Sanatatii 2012

Gala Sanatatii, eveniment organizat de Sanatatea Media Group in colaborare cu Primaria Sectorului 5, a premiat cele mai importante personalitati ale medicinei romanesti. Gala din acest an, aflata la a patra editie, s-a desfasurat in Salonul de Receptii al Palatului Parlamentului miercuri, 5 decembrie 2012. La eveniment au luat parte numeroase personalitati medicale romanesti, dar si reprezentanti ai autoritatilor din Sanatate. Gala Sanatatii a avut in vedere recunoasterea si aprecierea medicilor care au obtinut rezultate remarcabile pe parcursul ultimului an, dar si a tuturor celor care militeaza pentru o viata sanatoasa. Din juriul editiei din acest an au facut parte, printre altii, medicul Dan Mircea Enescu, presedintele comisiei de jurizare, Mircea Beuran, vicepresedintele comisiei, Rodica Nassar, presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, Vasile Cepoi, fost ministru al Sanatatii si consilier de stat al premierului Victor Ponta, Marius Filip, medicul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, medicul Florian Bodoc, Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals” din Capitala, Marius Bojita, Laurentiu Belusica si Simona Vladica, directorul Sanatatea Media Group.

“Incercam sa ii premiem pe cei care sunt condamnati la perfectiune. Stiti ca niciun doctor nu trebuie sa greseasca iar in conditiile in care exista in sistemul sanitar ei reusesc sa faca mult mai mult”, a declarat medicul Dan Mircea Enescu in cadrul evenimentului. “Pentru mine a fost o provocare sa particip la jurizarea unor personalitati din domeniul medicinei. Medicina este pentru mine un domeniu pe care il respect foarte mult”, a precizat si Ion Haiduc, presedintele Academiei Romane. “Sunt pentru a doua oara invitata la gala dumneavoastra iar invitatia ma onoreaza. Cred ca acest eveniment reprezinta un strop de lumina in aceasta perioada mohorata”, a spus Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, despre eveniment. “Va felicit ca ati organizat aceasta gala si ca ati avut curajul sa recunoasteti performanta”, a declarat Vasile Cepoi. “Sper ca aceste premii sa confirme adevaratele valori cu care am avut de-a face in sanatate de-a lungul timpului”, a incheiat Marius Filip, medicul sef al CNAS.

Gala a inclus in total 14 categorii de premii: Premiul I la categoria “Cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii” a fost acordat lui Serban Blebea, pentru Programul “Let’s Jump!”, un program de sport si nutritie pentru copii. Categoria “Cea mai dinamica societate medicala ” a fost castigata de Societatea Romana de Chirurgie, reprezentata de medicul Ionel Raducu. Asociatia PAVEL a luat premiul I la categoria “Cea mai implicata asociatie de pacienti”, in timp ce premiul I la categoria “Cea mai activa asociatie a studentilor la medicina” a fost acordata Societatii Sudentilor in Medicina din Bucuresti, reprezentata de Cristian Moise. Premiul pentru cel mai bun jurnalist de sanatate i-a fost acordat Mariei Dragota, de la “Viata Medicala”, in timp ce premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica i-a fost acordat Ancai Buzoianu, decanul Facultatii de Medicina din cadrul UMF Cluj. Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul public i-a fost acordat lui Alexandru Irimie, rectorul UMF Cluj. Premiul pentru “Chirurgul anului” i-a fost acordat medicului Stefan Florian.

Sursa: GhidCabinet.ro, Foto: Healthbeautymagazine.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns