Gala Farmacistilor, evenimentul anului pentru toti profesionistii din domeniul farmaceutic

Peste 300 de farmacisti din intreaga tara, conducerile Colegiilor judetene ale farmacistilor din Romania, reprezentanti de top ai producatorilor de medicamente si reprezentanti ai conducerii lanturilor de farmacii si distribuitorilor care activeaza pe piata locala au fost prezenti la Gala Farmacistilor, evenimentul anului pentru tot profesionistii din domeniul farmaceutic. Gala Farmacistilor, eveniment aflat la prima editie, a fost organizata de Colegiul Farmacistilor din Romania si a avut loc pe 7 decembrie 2012, la Muzeul National de Arta din Bucuresti, Sala Auditorium.

Gala Farmacistilor a premiat excelenta si profesionalismul din lumea farmaceutica romaneasca, acordand distinctii in cadrul a 13 categorii:

 • Premiul pentru cel mai activ colegiu al farmacistilor: Colegiul Farmacistilor Mures.
 • Premiul de excelenta in cercetare farmaceutica:  Conf. dr. farm. Laurian Vlase – Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Cluj-Napoca.
 • Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor farmacisti: Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti, Organizatia Studentilor Farmacisti Cluj-Napoca si Asociatia Studentilor Farmacisti Targu Mures.
 • Premiul pentru jurnalism in presa farmaceutica: Adriana Turea de la Radio Romania Actualitati, Delia Budurca de la Medica Academica si Claudia Spiridon de la PaginaFarmacistilor.ro
 • Premiul de Onoare pentru Institutii/Agentii cu contributii semnificative in piata farmaceutica romaneasca: Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale.
 • Premiul pentru campanii sociale, de informare si a publicului larg si/sau a specialistilor: Farmacistii fara Frontiere Romania, “Let’s Green Together”-Campanie Johnson&Johnson Romania, “Ia-ti tratamentul! Bucura-te de viata!”-Campanie UNOPA, “Actavis sustine performanta!”-2012, “Medicamentele nu sunt bomboane”-Campanie ARPIM.
 • Premiul de excelenta pentru decani ai facultatilor de farmacie din Romania: Prof. dr. farm. Dumitru Dobrescu, de la Facultatea de Farmacie din Bucuresti.
 • Premiul de onoare pentru intreaga activitate in farmacie: farm. pr. Ioan Mateescu din Bucuresti, farm. pr. Zamfir Adoreanu din Satu Mare si farm. pr. Tunde Abran din Odorhei.
 • Premiul de onoare pentru farmacii independente: Farmacia Grozescu din Arad, Farmacia Faltis din Braila, Farmacia Farmadex din Bucuresti, Farmacia ElfaFarm din Botosani si Farmacia RobertCom din Medias.
 • Premiul de onoare pentru farmacii de lant: Farmacia HelpNet din Str. Mihai Bravu Bucuresti si Farmacia Sensiblu din Carrefour Feeria Baneasa din Bucuresti.
 • Premiul de onoare pentru farmacii de spital: Farmacia Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures si Farmacia Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.
 • Premiul pentru carte farmaceutica: Prof. dr. Iulian Popovici (Iasi)-“Tehnologie farmaceutica”, prof. dr. farm. Nicoleta Aurelia Cristea (Bucuresti)-“Farmacie clinica” si conf. dr. Vari Camil si prof. dr. Maria Dogaru (Targu Mures)-“Medicamentul, sarcina si alaptarea”.
 • Premiul special al juriului: Prof. dr. farm. Dumitru Dobrescu, de la Facultatea de Farmacie din Bucuresti.

Juriul Galei Farmacistilor a fost format din: prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, farm. pr. Elena Clara Popescu, vicepresedinte si director executiv al Colegiului Farmacistilor din Romania, farm. Speranta Iacob, vicepresedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, Farm. Iustina Vas, vicepresedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, farm. Vasile Rizea, secretar general al Colegiului Farmacistilor din Romania si dr. Mirela Radulescu, director de comunicare si imagine, director programe Colegiul Farmacistilor din Romania.

Cegedim Romania si Pharmec Healthcare Software au participat la Gala Farmacistilor in calitate de Partener Gold, respectiv Partener Silver, in timp ce GhidCabinet.ro a participat la eveniment in calitate de Partener Media.

Imagini de la Gala Farmacistilor, in Galeria Foto de mai jos:

Sursa: GhidCabinet.ro, Foto: UniversFarmaceutic.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

Lasa un raspuns