Tumora de peste 21 de kilograme, extirpata intr-un spital din Germania

O echipa de chirurgi din Germania a reusit sa incheie cu succes o operatie de extirpare a unei tumori de peste 21 de kilograme. Tumora se dezvoltase in abdomenul unui pacient in varsta de 71 de ani si a fost extirpata de medicii din cadrul Centrului medical Klinikum Altenburger Land, din landul german Turingia. Ea ajunsese la un diametru de 37 de centimetri, fiind in proces de crestere. Operatia de extirpare a tumorii a durat circa trei ore, iar medicii s-au confruntat cu complicatii deoarece tumora era lipita de vase de sange de importanta vitala pentru aparatul digestiv. Pacientul s-a prezentat la medic pentru ca a observat ca abdomenul i se marise in foarte scurt timp. In luna octombrie a acestui an, o alta echipa de chirurgi germani de la Universitatea din Dresda a extirpat o tumora abdominala cu o greutate de circa 28 de kilograme.

Sursa: Agerpres, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Tumora de peste 21 de kilograme, extirpata intr-un spital din Germania”

 1. Preda Constantin A spus:

  Bună ziua ma numesc Preda Constantin am fac 27 de ani pe 16 iulie și am am și eu o problema foarte grava am la piciorul drept o tumora foarte mare nustiu ce sa fac și nustiu unde sa ma duc va rog Ajutați-mă părinți mei sunt morți nu are cine sa ma ajute va rog aștept un răspuns din partea dumneavoastră nr meu de mobil este 0767653620.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa mergeti la cel mai apropiat spital, eventual un spital judetean pentru a fi diagnosticat. Ar trebui sa vedeti ce tip de tumora este. Cu siguranta veti fi ajutat. Va dorim multa sanatate!

Lasa un raspuns