Roche a dat publicitatii rezultatele noilor teste clinice privind medicamentul Avastin

Compania farmaceutica Roche a anuntat rezultatele celor mai recente studii clinice efectuate pentru evaluarea medicamentului Avastin, care contine substanta activa bevacizumab. Studiile au aratat ca administrarea de Avastin, in combinatie cu radioterapie si cu cu chimioterapie a redus riscul de progresie a cancerului cu circa 36%, crescand speranta de viata a pacientilor diagnosticati cu glioblastom, una dintre cele mai agresive forme de cancer al creierului. “Pacientii diagnosticati recent cu glioblastom au putine optiuni de tratament si au nevoie de noi medicamente. Un rezultat important al studiilor efectuate de noi este acela ca pacientii care beneficiaza de tratamentul cu Avastin, in combinatie cu radioterapie si chimioterapie, au inregistrat on speranta de viata semnificativ mai mare fara ca boala lor sa progreseze”, a declarat Hal Barron, director medical si sef al diviziei de dezvoltare globala a Roche.

Sursa: WorldPharmaNews.com, Foto: Omsj.org.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Roche a dat publicitatii rezultatele noilor teste clinice privind medicamentul Avastin”

 1. Luciana A spus:

  Buna ziua, cum putem beneficia si noi de AVASTIN, pentru un pacient diagnosticat cu glioblastom? Va multumesc mult si asteptam cu infrigurare raspunsul dv.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Pacientul a fost inscris in Programul national de oncologie? Va recomandam sa solicitati mai multe informatii de la medicul specialist. Multa sanatate va dorim!

Lasa un raspuns