Oferte de munca pentru asistenti medicali, in Regatul Unit

Asistentii medicali romani care doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un post in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult, cu sediul in Cluj-Napoca.

Candidatii interesati de un astfel de loc de munca trebuie sa trimita un CV in engleza catre agentia de recrutare Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in limba engleza cu reprezentantii agentiei. Persoanele care reusesc sa treaca de acest interviu vor sustine un al doilea interviu cu Angajatorul britanic.

Angajatorii din Marea Britanie solicita asistenti medicali cu experienta in domeniul chirurgiei, cautand persoane cu experienta intre 3 si 5 ani in aceasta specializare. In cazul in care exista asistenti cu abilitati exceptionale, se accepta si persoane care detin experienta de cel putin 3 ani.

Asistentii medicali trebuie sa aiba cel putin trei ani de experienta pe sectia de chirurgie, fiind necesar sa lucreze si in prezent in acest domeniu. De asemenea, trebuie sa aiba studii recunoscute: facultate de 3 ani, colegiu sanitar de 3 ani sau scoala postliceala cu un an echivalare.

Pentru a fi recrutati, candidatii trebuie sa prezinte angajatorilor acte doveditoare ale studiilor absolvite: Diploma de Asistent Medical Generalist si Certificat de conformitate sau recomandare de la Ministerul Sanatatii, Certificat de membru al OAMMR etc. Persoanele interesate trebuie sa aiba cunostinte medicii spre avansate in ceea ce priveste limba engleza, scris si vorbit. De asemenea, trebuie sa detina PIN-ul de inregistrare la NMC (Ordinul Asistentilor din Marea Britanie). Angajatorii precizeaza ca asistentii nu trebuie sa prezinte abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca, pentru a fi recrutati.

Angajatorii britanici ofera contracte de munca pe perioada permanenta sau pe cel putin un an de zile cu posibilitate de prelungire. Salariul oferit este cuprins intre 21.000 si 30.000 de lire sterline pe an, programul de lucru fiind in medie de 40 de ore pe saptamana. De asemenea, candidatii recrutati beneficiaza de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajator contra cost, posibilitatea de a efectua ore suplimentare, concediu platit, bonusuri sau prime de concediu, transportul fiind platit de fiecare candidat in parte. De asemenea, asistentii medicali care reusesc sa treaca de procesul de recrutare beneficiaza de un training de 4 pana la 6 saptamani realizat de catre angajator, dar si de permis de munca si de asistenta in pregatirea documentelor pentru obtinerea permisului de munca si a Accession Worker Card.

Agentia Business Activ Consult nu percepe comision!

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns