Locuri de munca pentru medici gastroenterologi, in Suedia

Medicii romani specializati in Gastroenterologie care doresc sa lucreze in state din Uniunea Europeana pot obtine un loc de munca in Suedia, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult, din Cluj-Napoca.

Agentia nu percepe comisioane si ofera locuri de munca in Suedia si pentru medici cu urmatoarele specializari: Cardiologie, Medicina Interna, Pneumologie, Nefrologie, Endocrinologie, Dermatologie, Radiologie, Patologie, Reumatologie, Psihiatrie, Oftalmologie si Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Candidatii care doresc sa lucreze in Suedia trebuie sa trimisa un CV in limba engleza agentiei de recrutare Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in engleza cu reprezentantii agentiei. Candidatii care reusesc sa treaca de primul interviu, vor sustine un al doilea interviu cu Angajatorul suedez. In urma acestui interviu, persoanele selectate vor beneficia de un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Angajatorul suedez le ofera candidatilor posibilitatea efectuarii unei scurte calatorii in Suedia unde vor avea posibilitatea de a lua un prim contact cu spitalul in care vor lucra si cu membrii echipei, cu metodele si instrumentele de lucru, inainte de inceperea activitatii. Medicii romani care reusesc sa treaca de procedurile de recrutare vor lucra atat in spitale de stat, cat si in spitale private. Angajatorii suedezi le ofera contracte permanente sau pe o perioada de cel putin un an, cu posibilitate de prelungire.

Salariul oferit de angajatori este de circa 55.000 de coroane suedeze, echivalentul a aproximativ 5.500 de euro, ceea ce inseamna un salariu net de 4.000 de euro pe luna. In perioada in care candidatii recrutati invata limba suedeza, acestia nu vor beneficia de salariul de 4.000 de euro net. Medicii vor avea un program de lucru de 36 de ore pe saptamana, beneficiind de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajator (cheltuielile sunt in jur de 15.000 de coroane suedeze pe luna), concediu platit si sprijin pentru acomodare si instalare in Suedia (Cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul Medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea medicului in Suedia urmand sa fie suportate de catre angajator).

Pentru mai multe informatii, contactati Business Activ Consult!

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

 

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns